ma on hoce da przi na maslinovom ulju... ja licno ne jedem mnogo luk jer mi jebe zeludac od njega , kada spremam jaja to bude dorucak dve varijante , sa prokuvanim ovsenim, dodam malo cimeta u njih i pored ide 6-7 jaja od koga su dva cela (kuvano), belanca jednostavno klizaju niz grlo i to nije problem... druga varijanta je kajgana sa ovsenim na kokosovom ulju ili dok imam dobar teflon tiganj to ide i bez ulja, ali to mi je skuplja varijanta jer tiganj ode u propast tako vrlo brzo...(uz to ide sos nekad od pradajiza sos koji sam pravim) i to je to ... uvece ako jedem jaja to obicno bude dva -3 cela ako me drma glad , sa malo soli , opet kuvana , isto tako nekada cela jaja izgnjecim pa sa tunjevinom i elom poemasam, tada dodam sitno seckanog luka , malo zacina ... i uz to pojedes saku oraha , eto kompletan obrok... jbg nisam nesto mnogo mastovit, ali kada si na nekoj rigoroznijoj dijeti nesto mi se i ne jebaka mnogo oko hrane... koliko god da se ti trudis da nesto bude ukusno , bb hrana kad tad ako ti ne predje u nesto sto mehanicki jedes i ne razmiljas , postane ti odvratna... zato postoji i cheat obrok da malo zadovoljis psihu...