Caoooooo!
Evo mene opet sa lepim vestima.
Ishranu sam promenila posto posle onih kilograma u pocetku vise nisam mrsavila a ni obim nije isao dole, sad je bolje.
Treniram 5x nedeljno, 3x teretana (nekih sat i po traju treninzi) 2x hiit u 2x bodybalance (pola sata je hiit i pola bb tako da mi je ok.)
U teretani radim samo sa tegovima a preko dana vozim bajs ili brzi hod sa mojim ljubimcem.
Pre neki dan kombinacija brzi hod/bajs skoro 20km ali ne i svaki...Ovo su bili krugovi oko ade.
Nisam povecavala jos uvek tezinu u teretani tako da sam na 45kg mrtvo dizanje i cucnjevi na 35kg ali smit masini, bez nje 20kg
3-4 serije po 10-15 zavisi..
Iskreno najvise radim mrtvo dizanje, cucnjeve, veslanje u pretklonu sa sipkom, stabilizacije, dizanje kukova sa partera sa tegom od 10kg, radim sa bucicama od 5kg i tako jos poneke vezbe, haha, ove prve su mi najzanimljivije zato sam i napisala kao prve.
Ima efekta ali stomak i dalje bas bas kritican.
Celulit polako nestaje i stomak ce sigurno ali moram napraviti novi plan treninga, tj. ukrasti sa nekog sajta ili od vas ovde.
Ooooo da, zaboravih da napisem da sam u potrazi za macolom ako se tako kaze za sledgehammer posto sam pre neki dan probala i odusevila se koliko su odlicne vezbe sa istim, udarala sam o gumu ko u najgoreg neprijatelja.
Inace tek kad skinem sve ove masne naslage tek krece borba do cilja koji sam sebi zacrtala.
Milena uskoro prelazim u mesovitu teretanu, zene me ubijaju u pojam, neke su racunale koliko kilograma stavljam na sipku itd. ko da dizem 100kg...i cude se..jedna mi je u svlacionici rekla da izgledam bas snazno, hahaha, strasno.
Imam neke snimljene klipove ali ne bih jos da postavljam, nisam jos uvek zadovoljna.
Hvala vam na podrsci. :*