Cao svima,ja sam Pedja i imam 15 godina,idem u teretanu oko mesec dana, ali trenirao sam pre 6-7 meseci sw ne baš intenzivno al samo da budem u formi imam problem sa stomakom,izbačen mi je onako dosta kad se opustim sad sam na masi težim do 68 kg u sledeća dva meseca sad sam na 65kg visok 1.77,treniram uobičajen program grudi /biceps ponedeljak,leđa/triceps utorak/odmor sreda/četvrtak ramena /noge i tako u krug kardio radim 15-25min posle svakog treninga sa tegovima nizak intenzitet,brzina 8-9 na traci za Trcanje,i trbušnjake radim na svakom treningu skoro. Ne jedem slatkiše,ono ponekad jednom dvaput nedeljno pojedem koju čokoladicu, sokove ne pijem niti gazirane niti voćne, em skupi em nikakvi voće 1-2 na dan.Izvor uh su mi: integralni hleb,integralni pirinač,sočivo,ovsene, proteina (junetina,govedina ponekad, piletina najčešće Oslic,sardina,jaja,Ella sir,jogurt, masti maslinovo ulje,orah/badem,laneno seme,žumanca.Sad imam ovakvu ishranu oko 2-3 meseca i još uvek kad sam u opuštenom stanju izbačen mi je donji stomak,onako vide mi se pločice ne skroz al ih ima,ali zeza me izbačen stomak ne znam zašto se to dešava,daću telu priliku malo da se promeni znam da ima vremena al sad me bas to nervira, sve ostalo super.Pre nego što sam odlučio da se zdravo hranim i treniram, bio sam dosta debeo prezderavao sam se stalno pa su se verovatno creva proširila, ali nisam siguran ako moze pomoć hvala unapredsvaka pomoć je dobrodošla ;)Ps:Ne koristim nikakve suplemente! Inače nov sam na forumu i forum je ekstra!