- 200 gr proteina iz praska i 20 gr kreatina je bacanje novca
Posto sam ja stvarno sada u dilemi oko toga svega, najsretniji bih bio kada bi ti rekao koje namirnice da jedem, sta ujutru, prije treninga, poslije treninga, uvecer
Citat: darkopanic Mart 31, 2016, 12:35:44 posle podnePosto sam ja stvarno sada u dilemi oko toga svega, najsretniji bih bio kada bi ti rekao koje namirnice da jedem, sta ujutru, prije treninga, poslije treninga, uvecer Druze nisam Pedja ali cu tu odgovoriti..Bilo bi dobro kada bi izdvojio 20 minuta dnevno ove nedelje i citao malo forum,stvari bi ti bile mnogo jasnije...Inace Pedja izbegava da ti pise plan ishrane iz razloga sto ti onda mozes da krenes da pricas da nesto iz tog jelovnika ne jedes,nesto je mnogo skupo itd.itd...Za tebe mozes ti lagano sastaviti plan ishrane samo da procitas malo forum a mi cemo korigovati gde bude trebalo...
Sto se hrane tice ja svem ogu da jedem nema da ne valja, Pedja nasao sam danas na tvojoj stranici ogistra treninge za ramena i radio sam jedan trening tj. uzeo sa tvoje stranice moram priznati da sam se odusevio kada sam izlazio iz teretane osjetio sam dobar pamp bas sam dobro pogodio, dok sam radio po svom sistemu nema sanse odradim ja ali nije to,to