Momci ovako, citao sam dosta i hteo bih da pocnem 531 Boring But Big trening u trajanju od 3 meseca da vidim kako ce se pokazati, sad imam par pitanja oko toga
Hteo bih znaci ono primarno da ojacam i da narastem, te sam zbog toga izabrao taj trening, jer definitivno moram da pojacam svoje liftove, na stranu sad mind-muscle i sve to, necu da ulazim ali sa slabim liftovima logicno je da sam mali.
Razumem da sistem radi sa glavnim liftovima
MP/DL/BP/SQ
i kako to ide da ne pisem sad sve e sad radi se 4 dana nedeljeno koliko sam razumeo, i to ponedeljak, utorak, cetvrtak i petak, da li to znaci da i subotu i nedelju odmaram(pise da je 4-dnevni plan, ne 2,3 ili 5-dnevni)?
I zanima me posto je u dan ubacen Ab wheel vezba, sta da radim kad nemam taj tockic
ili npr. Hanging leg raise ne mogu da uradim ili da jednostavno ubacim ja svoje vezbe za trbusnjake umesto toga, to sam sad gledao ne znam da li sme link ali na t nation, posto je njihov program kao 3-mesecni challange a posle sam pogledao semu i video da je obican malo drugaciji tj umesto tacno odredjenog pise smao ab work, lat work i sl.
Sad ce biti glupo i noob pitanje ali kako ce mi napredovati neki misici koje ne radim, npr listovi, trapez, zadnje rame, ruke i sl. ili je to sve pokriveno liftovima, posto se rade ti glavni liftovi intezivno bas, mada u semi postoji na 1 i 3 dan ako sam u mogucnosti da ubacim pregib, kanap i vucenje ka licu
Zanima me kako treba jesti, trenutno unosim 2+ g proteina, 2+ g UH i ~2g masti.