1. Da li smem prziti jaja na maslinovom ulju umesto kuvati ? Ako je odgovor da, da li takodje racunam tu kolicinu maslinovog ulja koju upotrebim za przenje kao da sam uneo za IZVOR MASTI jer se keto bazira na proteine i masti
2. Da li mogu jesti od mesa samo BELO MESO jer u situaciji nisam da kupujem junetinu, tunjevinu.
3. Je l' pozeljno vlakna da se nalaze u svakom obroku ?
4. Kada da pijem kre alkalin posto mi je receno da se sme konzumirati na keto
Moja ishrana na keto
1. 5 celih jajeta isprena na maslinovom ulju ( 30g prot iz jajeta, 25g masti iz zumanceta i 15g masti iz kasike maslinovog ulja koje je iskorisceno za termicku obradu )
2. 200g belog mesa ispecenog u rerni na suvo potpuno, koja saka zelene salate, kasika maslinovog ulja ( 40g prot iz belog mesa, 15g masti iz maslinovog ulja )
3. 200g belog mesa ispecenog u rerni na suvo potpuno, koja saka zelene salate, kasika maslinovog ulja ( 40g prot iz belog mesa, 15g masti iz maslinovog ulja )
4. 200g belog mesa ispecenog u rerni na suvo potpuno, koja saka zelene salate, kasika maslinovog ulja ( 40g prot iz belog mesa, 15g masti iz maslinovog ulja )
5. 200g belog mesa ispecenog u rerni na suvo potpuno, koja saka zelene salate, kasika maslinovog ulja ( 40g prot iz belog mesa, 15g masti iz maslinovog ulja )
6. 5 celih jajeta isprena na maslinovom ulju ( 30g prot iz jajeta, 25g masti iz zumanceta i 15g masti iz kasike maslinovog ulja koje je iskorisceno za termicku obradu )
Ukupno: 220g proteina, 140g masti
Dosao sam do zakljucka da mi je ishrana JEDNOLICNA i da nije RAZNOVRSNA, da li je neophodno da promenim to ili ipak nije neophodno da promenim i dodam neku drugu vrstu mesa
Predprosle nedelje sam drzao keto do prosle nedelje i sve je proslo korektno, skinuo sam 4kg, onda je dosao uskrs i sada hocu da se vratim nazad na ozbiljan put, pa mi recite vase misljenje i po mogucstvu korigujte.
Nesto o meni ukratko:
Visina: 193cm
Telesna masa: 100kg
Bodyfat: 15% - 20% (Ocrtavaju se trbusnjaci, vena na bicepsu takodje je prisutna kao i na podlakticama)
Staz u teretani: 1 godina i 11 meseci gde je prva godina bilo majmunisanje a 11 meseci nov pocetak izucavanja ishrane, eksperimentisanja, suplementacija, citanje foruma, pre svega rad na sebi kako bih uradio nesto bolje svakog dana jer je to BB za mene )