Novembar 25, 2024, 04:25:59 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.374 poruka u 18.767 tema - 20.979 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Janethor - Ocenite moju ishranu  (Pročitano 6344 puta)

Van mreže Janethor

• Minimumweight Member
  • **
Janethor - Ocenite moju ishranu
« poslato: Mart 29, 2016, 01:55:05 posle podne »
Pozdrav ljudi svima, evo moje ishrane, planiram da odradim rotacije sa UH. Cilj mi je da spustim procenat masti u telu

Ishrana je sledeca

1. 25g proteina iz whey-a, Animal Pak paketic, 5 belanceta, 80g pirinca
2. 200g belog mesa, brokoli, sargarepa, sampinjoni, zelena salata, kecap vrlo malo, 1 kasika maslinovog ulja.
3. 200g belog mesa, brokoli, sargarepa, sampinjoni, zelena salata, kecap vrlo malo, 1 kasika maslinovog ulja.
4. 200g belog mesa, brokoli, sargarepa, sampinjoni, zelena salata, kecap vrlo malo, 1 kasika maslinovog ulja.
5. 200g belog mesa, brokoli, sargarepa, sampinjoni, zelena salata, kecap vrlo malo, 80g pirinca.

Trening (Pre treninga kre-alkalin, no reaktor)

6. 25g proteina iz whey-a, 5 belanceta, 80g pirinca

Radim rotacije na svaka 3 dana po sledecim kolicinama UH:
1. 200g
2. 100g
3. 0g

Masti: Sto se tice masti unosim 50g kao sto se vidi iz ishrane gore a izvori masti su mi:
- Maslinovo ulje
- Omega 3

Visina: 192cm
Tezina: 97,7kg
Godina: 18

Koliko ovde vidim ja konkretno mislim da meni fali MESO jer piletina je posna, mozda bih ipak trebao izmeniti i dodati umesto piletine malo juneceg buta, preporucite mi sta bi ste vi izmenili, hvala puno.
« Poslednja izmena: Maj 09, 2016, 02:47:51 posle podne mica86 »

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Super-heavyweight Member
  • Hammers and nails
Odg: Ocenite moju ishranu
« Odgovor #1 poslato: Mart 29, 2016, 02:04:20 posle podne »
Pozz,
Mene interesuje zasto u dorucku i veceri furas UH,a preko dana masti,pogotovo ako je cilj skidanje kila,zar nije logicnije da preko dana rokas uh a da vecera bude P+M ? :)

PS: Kakve veze ima post sa piletinom sa tvojom ishranom ? Svi znaju da je piletina no1. kad je rec o bilderskoj hrani (i kvalitetnoj hrani generalno..)

Van mreže Janethor

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #2 poslato: Mart 29, 2016, 02:07:39 posle podne »
Koliko sam citao i koliko sam informisan, telu je najpotrebnija energija kada se razbudi, takodje sam i osetljiv na insulin u tom delu dana i onda zato unosim UH, masti u toku dana zbog sinteze proteina a UH posle i pre treninga kako bih imao vise energije za trening i bio spremniji, nakon treninga iz razloga da bih zakrpio ono sto sam potrosio ali kvalitetnim UH naravno, ispravi me ako gresim, hvala za odgovor. Jel mislite da ne trebam ubaciti tunjevinu ili nesto drugo osim piletine ? Protein je protein a znam da za UH treba raznovrsniji unos poput pirinca, kornifleksa, ovsenih, krekera pirinacnih kako bi se glikogenski depo bolje punio. To takodje primenjujem za UH znaci vise vrsta UH unosim ali nisam gore napomenuo.
« Poslednja izmena: Mart 29, 2016, 02:14:21 posle podne Janethor »

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #3 poslato: Mart 29, 2016, 02:26:17 posle podne »
Koliko sam citao i koliko sam informisan, telu je najpotrebnija energija kada se razbudi,

Tacno,ali i masti i UH su energija..

takodje sam i osetljiv na insulin u tom delu dana

To znas kako ?

UH posle i pre treninga kako bih imao vise energije za trening i bio spremniji, nakon treninga iz razloga da bih zakrpio ono sto sam potrosio ali kvalitetnim UH naravno,

Klasicna zabluda,ne funkcionise nase telo bas tako.. :)

Jel mislite da ne trebam ubaciti tunjevinu ili nesto drugo osim piletine ? Protein je protein a znam da za UH treba raznovrsniji unos poput pirinca, kornifleksa, ovsenih, krekera pirinacnih kako bi se glikogenski depo bolje punio. To takodje primenjujem za UH znaci vise vrsta UH unosim ali nisam gore napomenuo.

Depoi se pune slozenim uh,i tu je dovoljan pirinac,krompir,ovsene ne treba ti nista drugo.. :)
A ako vec hoces da iritiras ins tu su ti prosti seceri dex,malto,vitargo etc.. :)

Van mreže Janethor

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #4 poslato: Mart 29, 2016, 02:34:51 posle podne »
Tako sam procitao na forumu, neko od iskusnijih je nekome napisao.

Generalno me zanima, sta trebam ja izmeniti kod svoje ishrane i da li je ovo ok za primeniti, sta trebam promeniti, ima li potrebe uopste ? :)

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #5 poslato: Mart 29, 2016, 02:53:39 posle podne »
MOJE MISLJENJE je da bi trebao da izbacis 0uh iz rotacije,i da vrtis hidrate kroz dan a da obrok pred spavanje bude P+M,jer pogotovo ako je cilj skidanje kila sta ce ti hidrati pred spavanje ? :)

Namirnice su na mestu.. :)

Na mreži Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #6 poslato: Mart 29, 2016, 03:46:34 posle podne »

Generalno me zanima, sta trebam ja izmeniti kod svoje ishrane i da li je ovo ok za primeniti, sta trebam promeniti, ima li potrebe uopste ? :)

trebas npr da NE unosis toliko B :)
za pocetak
pa onda da da koncpiras rotacije kako treba
a ne da vrrtis
200-100-0-200-100-0-200.......previse hard i pitanje da li tebi treba u opste 200 gr npr
kako vidim
dosta citas,ali dosta i konfuzije se stvorilo  u tome

Van mreže Janethor

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #7 poslato: Mart 29, 2016, 03:50:48 posle podne »

za pocetak
a ne da vrrtis
200-100-0-200-100-0-200.......previse hard i pitanje da li tebi treba u opste 200 gr npr
kako vidim

Bas tako, zapravo ni ne znam sta si mislio kada si rekao "B".

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #8 poslato: Mart 29, 2016, 03:58:53 posle podne »

za pocetak
a ne da vrrtis
kako vidim

Bas tako, zapravo ni ne znam sta si mislio kada si rekao "B".

B-Belancevine=protein...

Van mreže Janethor

• Minimumweight Member
  • **
Ishrana > Trening > Hormoni
« Odgovor #9 poslato: April 08, 2016, 02:23:24 posle podne »
Pozdrav svima, pre svega bih zeleo da kazem i ja da je forum fantastican. Ako bi ste bili ljubazni da mi razotkrijete sumu koju prekriva red drveca, unapred hvala.

Da li je tacno da ako ljudsko telo ima povisen secer onda to isto telo nece moci da oslobodi zadovoljavajuci nivo GH-a koji ce u prevodu vrsiti rast nasih misica ? U prevodu, da li ako ja konzumiram neku slatku poslastivu onda se nece vrsiti produkcija GH-a koji ce vrsiti proizvodnju misica dok budemo odmarali jer koliko sam shvatio ljudsko telo radi na sledecim koracima:

1. Ishrana (Pomocu ishrane unosimo makronutrijente koji su gradivni elementi, energija i energija)

2. Trening (Treniramo da bi smo razorili misicna vlakna i doveli krv do njih, izvrsicemo razaranje istih time sto cemo raditi kontrakciju [sporo i koncentrisano izvrsavanje pokreta prilikom vezbanja])

3. Odmor (Odmor je tu da se revitalizujemo za sledeci dan a detaljnije odmor predstavlja da se nasa misicna vlakna nahrane istim makronutrijentima koje smo uneli nasom ishranom tokom celog dana i tada rastemo)

4. Suplementacija (Ona je tu da dopuni nasu ishranu i da nam poboljsa performanse, zavisno na koje supse mislimo)

5. AAS (Generalno kao jedan osamnaestogodisnjak koji se trudi i cita, smatram da su AAS pre svega lekovi koji se zloputrebljavaju u sportu pa da krenemo, to su hormoni cija je uloga u povecanju sinteze proteina, zanima me da li je sinteza proteina u prevodu povecanje misicne mase ili ne)

Kako mogu dovesti svoje hormone na max nivou, da li cu to uspeti maksimalnom paznjom prema ishrani, odmoru, treninzima i pravilnom radu svega navedenog. Ovde iskljucujem AAS jer sam ih samo informativno napomenuo

Onda kada sve to imamo, da li bi ste mogli da mi odgovorite na pitanja i ocenite da li dobro shvatam deo ljudskom tela kako funkcionise sto se tice BB-a
« Poslednja izmena: April 08, 2016, 02:27:34 posle podne Janethor »

Van mreže VOJA.S

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
Odg: Ishrana > Trening > Hormoni
« Odgovor #10 poslato: April 08, 2016, 03:48:43 posle podne »
Pozdrav i dobrodosao...
Kao osamnaestogodisnjak mozda se malo i zamaras nekim stvarima koje ti samo odmazu.Naravno,lepo je to sto hoces da naucis ali samo ces se jos vise zbuniti...
Bb je komplekan sport koji se sa sastoji od dosta oblasti,izmedju ostalog ti si ih naveo,i trebalo bi dosta vremena da se pozabavimo svakom od njih...Ee sad mene interesuje sta te zanima oko hormona rasta?Nije mi bas najjasniji ovaj deo oko slatke poslastice i Gh?

Van mreže Janethor

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #11 poslato: April 08, 2016, 04:02:26 posle podne »
Pozdrav i dobrodosao...
Kao osamnaestogodisnjak mozda se malo i zamaras nekim stvarima koje ti samo odmazu.Naravno,lepo je to sto hoces da naucis ali samo ces se jos vise zbuniti...
Bb je komplekan sport koji se sa sastoji od dosta oblasti,izmedju ostalog ti si ih naveo,i trebalo bi dosta vremena da se pozabavimo svakom od njih...Ee sad mene interesuje sta te zanima oko hormona rasta?Nije mi bas najjasniji ovaj deo oko slatke poslastice i Gh?

Time sam hteo reci da ako konzumiramo proste secere ili nesto nalik tome onda cemo izdignuti lose hormone a dobre onesposobiti da se izdignu ili ih spustiti.

Van mreže VOJA.S

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
« Odgovor #12 poslato: April 08, 2016, 04:21:23 posle podne »
Zbog cega uzimas proste secere, ti ili bilo ko drugi,koja im je funkcija,koja im je funkcija prvenstveno?

Van mreže Janethor

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #13 poslato: April 08, 2016, 04:42:01 posle podne »
Zbog cega uzimas proste secere, ti ili bilo ko drugi,koja im je funkcija,koja im je funkcija prvenstveno?

Ja nisam rekao da uzimam nego kazem da ako se u slucaju uzmu. Nisam rekao da uzimam nego sve teorijski pricam

Na mreži Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #14 poslato: April 08, 2016, 05:01:49 posle podne »
Citat
ako konzumiramo proste secere ili nesto nalik tome onda cemo izdignuti lose hormone a dobre onesposobiti da se izdignu ili ih spustiti.

nonsens