Jedna mala tajna- defku nisam radio sam nego sam imao mentora koji me vodio kroz cijeli proces.
Radi se o starom prvaku u bb-u i covjeku koji imam stotine klijenata iza sebe.
Ja osobno ne bi isao tim planom jer proucavam bb vec godinama, pogotovo nakon 5x5 uletiti na low carb, ali sam se stavio u ruke profesionalca jer sam htjeo isprobati njegov nacin i njegovo 25-godisnje iskustvo u bb-u sigurno ne moze se mjeriti sa mojim 2,5g iskustvom.
Trebali smo nastaviti ovu drugu fazu ali imam uskoro neke dogadaje koji ce me financijski kostati pa sad pauziram do 15.4 dok nakupim love za prehranu i nastavak.
Dosao sam na forum da cujem i druga mišljenja isto tako iskusnih bb-a.
Sad ne bih o imenima javno jer po vasem ispada da je ovo sve jako lose odradeno, napadi, vredjanja i da sam se unistio.
mnogo si kontradiktoran
u tvom prvom postu si napisao
Citat: Molio bih komentare i savijete iskusnijih
Onda prelazis na to da si VODJEN rukom starog prvaka u bb sa 100 klijenta
-sta god to da znacilo.
I onda ,sto sam negde i kapirao da ce da bude: napadi, vredjanja i da sam se unistio.
Sinak
niti ko koga vredja niti napada
trazio si MISLJENJE i dobio si ga
TO STO TVOJIM usima ono ne prija-to je drugi padez.
Trazio si ISKRENO misljenje bez NOVACANE nadokande i dobio si i jedno i drugo!!
Sa druge strane si PLATIO MISLJENJE i SUMLJAS u njega!!!!! (naravno,hipoteticki jer i ti i ja znamo da je ovo glupost) ali da uzmemo da je tako,isadas ono.....znas vec...
I po NASEM ne postoji jevandjelje niti po NASEM postoji bilo sta
Ako ti delis NASE i VASE,onda nisi treba ni da pitas za NASE misljenje
A ja ti kazem tj NAPISAO sam ti tacno,iskreno i precizno*DA NIJE DOBRO
u ovom trenutku,izgleda odlicno i to sam ti rekao i cestitao na uspehu,samo te lepo pitam STA DALJE,a i sam vidis da nedje bochi