Generalno ceo ovaj proces bode oci...
Početak:
14.1 - 31.1 ->3x treninga tjedno, prehrana: Masti i P u prva dva obroka, zatim prije treninga: 50g UH, poslije samo proteini i povrće
1.2 ->28.2 -> prelazim na keto (nakon 10 dana mi je tek počeo ketostix pokazivati 3 plusa) te nadopune većih količina uh svaki drugu nedjelju u mjesecu.
3mj -> krećem sa rotacijom UH te 4 treninga tjedno uz veći volumen, UH: 200/100/0 (200- leđa i noge ; 100- prsa,ramena i ruke)
Znaci u prvih 15 dana drzis bukvalno LOW CARB LOW FAT dijetu,zivis na proteinu = veoma lose
Posle samo 15 dana,prelazis na fest rigoroznu dijetu(keto) i za mesec dana si radio punjenje 2x,sto znaci da si drzao glikogen prazan 15-tak dana,kolicine masti u to vreme su mi upitne,a mogao bih da se zakunem da si kao slag na sve to u "strahu" odradio punjenje sa 200-300g UH..(neka moja pretpostavka)
I posle svega toga landujes na rotacije,gde opet ide ona glupa teorija gde ti misicna partija koju treniras diktira koliko hidrata unosis...
i zakljucak je da si skroz izvrnuo redosled dijeta kako su trebale ici,i jos si ih ucinio katastrofalnim..
Eto nadam se da ces iz ovog "pregleda" perioda tvojih "dijeta" shvatiti kako i sta bi trebao da menjas/radis..