Hvala na savetima i sto imate najbolje namere,kao sto vec rekoh,znam da vam je u interesu da svakog usmerite na pravi put. Pirat,znam da si to za komplekse statisticki rekao,ne vezano za mene,ali cisto da izjavim.. Osoba sam koju ne zanimaju tudja misljenja niti da izgleda bolje u drugim ocima,ili da bi me curice na Adi gledale. Nikad nisam video nekog veceg i bio u fazonu "Joj vidi ga,sad mora budem ja bolji",ne.. Volim onog ko voli mene,i dobrim uzvracam duplo,a sve ostalo me uopste ne zanima. Slobodane,nije fasada,ne kazem to da bih ispao "kao da znam sta me ceka" ,a dok to govorim nagovaram sebe da sigurno nece biti nista.. Stvarno,jesam spreman.
To je od mene sto se tice off-topica, i iskreno drugari,bez ikakve lose namere i misljenja,zamolio bih da se pise vezano za temu od sad pa nadalje,dosta vremena i vi i ja gubimo na ovome,verovatno i vidite i sami da sam se odlucio,pa se odlucio.
Jos jednom,hvala vam!
Naravno,obavestavacu vas kako sta ide,slike,kilaze,napredak,losi efekti i slicno! Jos se samo razmisljam da li dbol pored depo za prvu kuru,ili solo.
EDIT: Slobo,videh sad reply pa da napisem. Da izgradjujem sebe da mi me cure gledale,nikad nisam tako razmisljao.. O tome mislim ovako,mozda bude smesno ali to je moje misljenje.. Kad se nadje,naci ce se ljubav. Svako ce kad tad imati pravu ljubav u zivotu,tako da se ne zurim.