Bi...al kad bi nasla dobrog trenera....u pravom smislu.....a trenere nesto slabo ne da im se.....tako da ostadoh ja rekreativac do kraja zivota :lol: :lol: .....dal je steta il nije.....hmmmm...ne znam........mada moj nacin zivota je sasim razliciti od onoga koji zahteva takmicarski.....morala bi se odreci puno stvari i to za nista....zato nisam ni razmishljala....tj.jesam al nisam preuzela nisto
a zasto nebi probala? mislim ako bi vec htjela... netreba ti trener mozes ti to i sama...sve se moze ak se dovoljno hoce.... :wink:
jao,kuku mene,izvini anili,ja mislijo da smo ja i ti sami......boze mi ti pomozi......svejedno,ti si lutkica prava.....
Citat: Nella Februar 15, 2007, 07:41:36 posle podnea zasto nebi probala? mislim ako bi vec htjela... netreba ti trener mozes ti to i sama...sve se moze ak se dovoljno hoce.... :wink:Neliceee.....i ovde sii...tj.znam da si al prvi put te vidim da pises....mozda nisam citala teme.....ma salila sam se za trenera....to mi nije cilj....mozda da nisam pocela da radim probala bi....al ne moze i jedno i drugo u nikom slucaju....ja edva izdrzim rekreativne treninge i neke mini dijetice zbog posla....jer mi je bas dinamicno a i treba puno koncentracije..... e sad ako me unaprede u nekog menadzera da u svoju kancelariju imam bajs i komandujem preko telefona sto da ne....nikad nije kasno :lol: :lol:.....ipak zadovoljna sam svojim izgledom....mozda ne skroz al bice i to....ja volim teretanu i celog zivota cu vezbati al takmicenje......nikad se ne zna