Ovo sve meni i dalje deluje dobrim delom kao da si ishranu planirala po clanku u blic zeni...(bez uvrede)..
Znaci:
-Kriska crnog hleba ALI VRLO MALA(ovakve sitnice ne prave toliko fizicku stetu koliko psihicku)
-Voce
-Spanac+pirinac - obrok bez proteina,potpuno bez veze..
-SUPICE sa povrcem (Ne znaci ako je tu povrce da je to dobro,jer u tom fazonu moze i burek sa povrcem? )
Ili recimo peces na tefloncu bez ulja(sto je sasvim okej ali kap-2 da se ne lepi nece te ubiti) a ovamo jedes obojeni,uh ja se izvinjavam,CRNI hleb..
I te krize kad nema slatkog pa posipas narandze cimetom i slicno..
I sad ce neki da kazu,pa dobro ne mora tako striktno da se jede ipak ti nisi takmicar i slicno... Ja se APSOLUTNO SLAZEM,ali zar nije lakse biti striktan 1-2 meseca,srezati se lepo,i KAD SE DOTERAS onda sebi dozvoljavati slatko i neke 'sitne grehe' POMALO i na taj nacin odrzavati,a ne sa 10kg viska govoriti necu striktno pa udri po slatkom.. (ovo za 10kg viska je cist primer,ne odnosi se na tebe,samo da docaram malo)
1. Mala kriska sa jajima, jer sam navikla da jaja jedem sa hljebom. S obzirom na to da sam ranije jela po 5-6 kriski bijelog hljeba, ovo je itekako dobar pomak, pogotovo jer sada jedem jednu ili nijednu krisku dnevno
2. Sto se tice voca, ne namjeravam ga potpuno izbaciti iz prehrane svakako, jer ga ne smatram nezdravim, te takodjer ne smatram da mi par vocki u toku sedmice moze napraviti ikakvu stetu, a cimet je itekako zdrav
3. Nemaju svi ljudi na raspolaganju kile mesa svaki dan, to je ipak poskupo pa moram biti i ekonomicna, te smatram da je riza sa spinatom zdrav obrok
4. Sad mi reci i da povrce nije dobro? I da, itekako je zdravo. Kuhano povrce bez ulja, u vodi, sa dodatkom bibera, malo soli, persuna itd. Tako da veze nemam po kojem osnovu poredis ovo sa burekom.
5. Kao sto rekoh za cimet, itekako je zdrav i takodjer seceri nam trebaju a meni ne pada na um da padam u nesvijest po ulici kada sam super gladna ili kada mi padne secer
6. Ja da hocu za dva mjeseca da skinem deset kila onda bih bila na nekoj dijeti. Meni je cilj promijeniti prehranu i hraniti se zdravo, te ujedno zdravo gubiti kilograme a ne smrsati deset kilograma za dve mjeseca u kojima cu da se patim i gladujem. Takodjer ne patim od toga da imam izvajano tijelo niti bilo sta drugo, a ni nemam vremena da se bavim takvim stvarima u zivotu. Samo zelim da zakopcam stare hlace na sebi.