ja opet ovdje stojim iza svojih rijeci, momak ce tek za jedno 2 godine dobiti ono sto zeli otprilike nekako i imace tek tad viiziju negdje kako ce izgledati do kraja zivota , mozda je vecina vas pocela od 18 godina pa ne zna kako je to , raditi npr ramena , razguliti se od treninga a ono opet stagnira,ne mislim sada kada kazem razguliti raditi previse ramena pa dovesti do kontra efekta vec jednostavno tijelo i misici nisu dovoljno razvijeni u tom tjelesnom razdoblju., a ishrana i sve vrhunac, i postavlja se pitanje sto ?!?!?!?!?! zato sto je u tim godinama prirodno biti takve gradje tj. mrsaviji , tek od neke 16-17 ce polako dobijati taj zeljeni oblik.. Ne bih zelio ovim postom da uvrijedim niti jednog, ama bas niti jednog clana ovog predobrog foruma , ali mogu iz iskustva reci da znam kakav sam bio sa 15 godina i kakav sam sad i koliko sam se promijenio sto se tice kilaze(iako mi je bolje mjerilo ogledao nego vaga.. ).. ocito je takodjer ovdje da momak ektomorf..
p.s. cak sam i na stranici jednoj , ja mislim od Leroya Colberta pronasao u kojoj godini sta raste i sta se razvija.. pozz, ali ne odustaj , jer ce ti to iskustvo i navike koje sada napravis biti potrebne za dalje i bice ti lakse 15 puta pozz
Burazeru ode ti u...
Ja bi sve dao da se vratim sa ovom glavom na pocetak mog treniranja,onaj period kad sa 15 mlatne te pubertet kao majmuna,em prvi susret sa tegovima,pa tad rastes kao kvasac,kad samo skontam koliko sam to unistio retardiranim pristupom prema ishrani i treningu dodje mi da placem...
Nema tu PRIRODNO JE DA JE TAKVE GRADJE,nema tu prirode,kad osolis po ishrani pa da vidis kakva je priroda da ima 50kg..
To su sve price za sitnu decu..
Momak,JEDI,i staj na vagu SVAKU nedelju,bukvalno dan nedelja,svako jutro onako prazan,pre dorucka,bez vode bez icega,i vidi na cemu si,ako se ne pomeras POJACAVAS HRANU i da vidis kako ce to da ide,a ne ne bojim se ovog ne bojim se onog,i slicnih prica,samo prve nedelje se pristupa sa "valjda je dovoljno" a kasnije ili pojacavas ili smanjujes nema - valjda...
Samo napred!