Poz ljudi,
Evo nisam pisao u ovu moju temu nista jedno vreme,bilo je par slicica u Stevanovoj pa nisam osecao potrebu da dosadjujem i ovde,ali menjali smo neke stvari pa evo cisto da i to napisem.
Naime,od ponedeljka proslog je gotova defka sa nekih 78kg,i polako pocinje "masa" doduse za sada samo revers.
Jos uvek sam u teskom deficitu tako da sam i na treninzima malo olabavio sa kilazama(cega nisam fan iskreno) i radim vise na ponavljanja i kakvu takvu pumpu s' obzirom na kolicinu uh koje (ne)unosim..
Evo napisacu danasnji trening ruku,cisto mozda neko trenira slicno pa neka proba..
1. Jednorucni biceps pregib bucicom - Skot klupa
2. Triceps guranje na sajli sa "bumerang" sipkom
3. Biceps pregib bucicama sedeci
4. Uski bench press sa EZ sipkom
5. Stojeci biceps pregib sa EZ sipkom (siroki hvat)
6. Triceps dips (noge dignute)
* Biceps pregib na sajli - ravna sipka + Triceps guranje - Kanap (ovo se radi u superseriji bez pauze 5 "krugova")
To je to sto se tice danasnjeg treninga,fora je bila sto vise prokrviti misic,dok malo masa ne odmakne i vratim se mom standardnom heavy sistemu treniranja,mada nije ni toliko lose ispala ova privremena promena...
Pisacu malo vise o ishrani uskoro,dok prodje ovaj revers i kolicine hrane se koliko toliko "stabilizuju"
hf all