Proslo je oko godinu dana otkako nisam nista pisao.
Svasta se za to vreme radilo,bulkovalo,seklo,nabijala kondicija,agilnost,fleksibilnost i slicno,u svemu nezamislivo mnogo pomogli mma treninzi.
Trenutno stojim na nekih 177cm visine i oko 92kg,oko praznika se treniralo dosta aktivno,ali se jelo i pilo u bukvalno strasnim kolicinama.
Sada krecemo neki kat,trenutno zbog ogromne potrosnje idem static 200uh/ed i mogu vam reci da secem jako lepo cak i na toj cifri. Kada ovo malo zataji,preci cu na neku pristojnu rotaciju hidrata i idemo dalje,cilj je spustiti bf i odrzavati nekih kvalitetnih 85kg do 90 plafon ali uz nizi bf nego sto je to trenutno slucaj.
Slika dole je od pre nekih 2 nedelje na primer,sa nekih 95kg i polako ali sigurno to sve ide dole.
Ono sto mi prija u ovom trenutku,je sto uporedo guram mma treninge,tezinske treninge u teretani i stvarno velik broj kardio treninga(gomile i gomile trcanja i kondicioniranja) koje mi omogucavaju da unosim dosta vise hrane i postizem odlicne rezultate. Pratim sve kao i u proslosti sto sam radio,pa cemo videti kako ce ispasti.Bas zbog velikog unosa hrane koji mi dopustaju treninzi zadovoljavam psihu i nemam nikakve potrebe za junk hranom sto drasticno pomaze "ocuvanju" psihe tokom dijete.