Pozdrav svima, imam 19 godina, visok sam 184cm, i trenutno tezak 77kg. Poceo sam da treniram 10. Marta, jer mi je telo bilo u losem stanju pa sam resio da menjam to. Jeo sam jako losu hranu, pio dosta gaziranog(oko 2 litre koka kole na dan). Na prvoj slici je stanje slikano 27 februara na 79kg. Poslednje dve slike su stare ne vise od 3, 4 dana. Nisam imao neki plan ishrane, jednostavno sam izbacio sve lose sto sam jeo u skoli(pekara, pljeskavice i slicno) izbacio gazirane sokove i sokove uopste, pio samo vodu, slatko takodje izbacio, hleb isto, i to je u sustini to, u teretani sam provodio izmedju sat i po i dva, svaki dan.
Plan treninga je bio sledeci(5-6 vezbi za svaku grupu misica)
1. trening- grudi, biceps
2. trening-ledja, triceps
3. trening-ramena
4. trening-noge
5. dan odmor pa onda ispocetka
Veliki problem mi je bila skolioza, pa sam na formu vodio maksimalno racuna, i za ovih mesec i vise dana sam uspeo da popravim drzanje zbog cega mi je jako drago. Hteo bih u aprilu sad da ubacim i ishranu pa me zanima sta mislite o ovome, cilj mi je da se ugojim, i isao bih do 82kg. Ovako sam zamisljao neki plan ishrane
1. obrok- 3-4 jaja, ovsene sa jogurtom,2. obrok-200-250gr belog mesa(ubacio bih jos nesto ali ne znam sta), 3.obrok-isto kao 2. i 4. obrok trenutno ne znam sta bih jeo kao cetvrti pa ako mozete da mi predlozite super.
**edit: izvinjavam se zbog losijeg kvaliteta slika