Ćurka je vrh meni i samo pržena na deblje steakove sa malo začina, tako sam skoro jela. Sve isto što radiš sa piletinom možeš i ovde.
Molim te nemoj da ulaziš sad u preterane tripove, pregorećeš brzo. Koliko god ti bilo trenutno zabavno, zna to da preoptereti, da te udalji od ljudi, naročito ako ti okolina nije u tom fazonu. Nađi način svakako da iskomuniciraš svoju dijetu na najbolji način, kao i uvek imaj "back-up" plan za razne situacije: kafe sa drugaricama, izlaske, prespavavanje, izlete, itd. Ako znaš kada ćeš da se oklizneš, lakše ćeš preduprediti ili pak sanirati štetu. Pod ovim ne mislim da se opterećuješ, već baš suprotno: uvek u torbici imaš badema, na poslu držiš whey i bademe ili ako izlaziš, prosto planiraš da tog dana popustiš, itd. Ne ići u krajnosti, već ne dati sebi da upadneš u paniku, tada se samo desi još gora šteta, makar mentalno.
Trebaće ti vremena da ugradiš neki kalkulator za te makrose, do tad vodi dnevnik i to je najlakše.
Imaš moju temu u nutrition sa receptima, pa baci pogled, iako dugo ništa novo nisam smišljala.