Hej drugari.
Evo mene da se javim, i dalje je ishrana mali problem jer mi je dosadilo meso. Jedem samo piletinu i ribu ostalo ne..ne volim iskreno.
Narucujem protein uskoro jos nisam krenula ali redovno pijem multivitamine i minerale.
Problem su mi indijski orah, bademi, lesnici itd. jer pojedem 50 grama dnevno. Ne bas svaki dan ali pojedem...sta cu...
Malo sam i varala organizam pa se isti pobunio ali dobro, sve je za ljude.
Treniram redovno i zaljubila sam se u tegove i bucice.
Najvise radim razne cucnjeve sa tegovima i mrtva dizanja.
Krenula sam sa sipkom pa sam postepeno stavljala teg po teg i trenutno sam na 40kg 3x10 sto se mrtvog dizanja tice, cucnjevi za pola. Gledala sam milion tutorijala da ne zeznem kicmu i ostalo i uverena sam da radim pravilno.
Snimicu se jednom prilikom jer me zanima i vase misljenje, prajvat cu vam poslati video, haha.
Sama sam sebi napravila neki plan plus sam pronasla na netu sta me je zanimalo i tako...sad guram.
Sto se mrsavljenja tice, ne znam za kilograme ali su mi centimetri otisli dole, to je ono sto primecujem u ogledalu i malo mi se poznaju bicepsi, noge cvrsce ali celulita ima i dalje...ne moze sve tako brzo...znam znam svesna sam...
Zelela sam da budem sto vise aktivna na ovom forumu jer mi se jako svideo ali posle mog posta na receptima se predomislih.
Eto iskreno.
Ovde zelim da se zahvalim svima koji su od pocetka bili od pomoci pogotovo tebi Vojo i tebi Slobodane.
Odoh sad na trening.