Novembar 17, 2024, 02:25:01 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: CILJ - pravilna ishrana, treniranje  (Pročitano 47716 puta)

Van mreže VOJA.S

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
Odg: CILJ - pravilna ishrana, treniranje
« Odgovor #30 poslato: Mart 10, 2016, 03:35:33 posle podne »
Krenula sam danas malo drugacije.

Prvi obrok: 2 jajeta sa pecurkama i salata (bez ikakvih masti u tiganju, odlicno je ispalo)
Zatim trening 2h posle jela.
Drugi obrok: 100g piletine sa zelenom salatom i krastavcima
Treci obrok: 100 grama pljeskavice od cistog juneceg mesa plus salata kupus,sargarepa, rukola i zelena salata
Cetvrti obrok ce mi biti opet meso sa tikvicama
Peti obrok: Salata od povrca sa ella sirom (kupila napokon ella sir) i 20g indisjkog oraha u istoj.

Da li je ovo dobro?

Trening danas:

Ledja i biceps

10 min. zagrevanje

Stojeci pregib sa bucicama
Naizmenicni hammer pregib sa bucicama
Hiperekstenzija
Lat masina ispred glave
Horizontalno veslanje
Pregib sa dvorucnim tegom (devojka kaze sipka je 9kg plus ja stavila dva tega od 2.5kg znaci 14kg i bilo mi je bas tesko ali odradih 3x8)
Veslanje u pretklonu sa istom sipkom i tegovima.

Uglavnom sam radila 4 serije po 10 negde i 3..

Gledala sam tutorijale na youtube-u kako se pravilno radi. :D

Sutra radim noge i bice dosta cucnjeva i iskoraka. :D

da li je ovo sad bolje?

Ups zaboravih da napisem da cu najverovatnije od sutra i omega 3 kao i vitamine i minerale, moram da odem do extreme gym-a.
Zasto si izbacila ugljene hidrate u potpunosti? Ovaj plan ishrane nije toliko lose samo fale ugljeni hidrati jer ukoliko se ne varam cilj je skidanje masnih naslaga?

Van mreže Samo Ana

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #31 poslato: Mart 10, 2016, 03:39:46 posle podne »
Nemam odgovor na pitanje jer ni sama ne znam..Mislim da je krenulo zbog toga sto sam probala ovsene sa vodom i smucilo mi se jer ne smem sa mlecnim proizvodima (neko me je savetovao da ne bi trebalo) ali evo sad dok pisem razmisljam da probam da ih umutim sa jajima pa kao palacinku napravim. :D Da li bi to bilo okej?

Da..skidanje masnih naslaga..tesko meni.  :o

Van mreže VOJA.S

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
« Odgovor #32 poslato: Mart 10, 2016, 03:59:49 posle podne »
Ma nije to ni nista strasno,samo polako...;)
Pored ovsenih kao izvor uh tu su pirinac,krompir...Jaja i ovsene su odlicna opcija i tako ih vecina koristi..Moj savet je da krenes sa nekom x kolicinom uh i da posle uz nasu pomoc nastavimo dalje...Potpuno izbacivanje ugljenih hidrata ti moze doneti vise stete nego koristi..

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Super-heavyweight Member
  • Hammers and nails
« Odgovor #33 poslato: Mart 10, 2016, 07:54:47 posle podne »
Bez veze sto si izbacila uh,sva sreca sto si postavila jelovnik ovde jer vidim da si to uradila iz neznanja.

Treba ishrana da sadrzi i hidrate,ali sve to naravno da se uklopi u kalorijski deficit,posto u ovom stadijumi izbaciti UH moze imati vise stete nego koristi..

Sto se tice ovsenih,ne znam stvarno kako neko moze sa jajima da ih jede,posto jaja sama kad se jedu svakako izazivaju povracanje (bar meni) a kad bi na to dodao jos otrov kao ovsene kuku lele...
Ako imas protein zbuckaj ih zajedno u blenderu pa probaj tako,ne znam sta da ti kazem ;D

Van mreže VOJA.S

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
« Odgovor #34 poslato: Mart 10, 2016, 10:56:19 posle podne »
Da ne pisemo dalje dok devojka ne odgovori ali sto se tice potpunog izbacivanja hidrata  NO NO..:D :D

Van mreže Samo Ana

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #35 poslato: Mart 11, 2016, 10:49:45 pre podne »
Jutros spremila ovsene i jaja meni se ovo bas dopada, probaj Slobodane.  ;D

Ja sam lepo umutila jaja i onda ubacila ovsene pa pravo u tiganj.

Inace da li smem ella sir da jedem u obroku kad i jaja?

Koji protein da kupim? Po vasoj preporuci?

Danas sam posle duzeg vremena stala na vagu, ne volim da se merim niti to radim cesto jer znam da su cm bitniji od kg-a ali sam zelela cisto da vidim gde sam..2 kg manje..

Danas treniram izmedju cetvrtog i petog obroka i radicu po ovom planu:
cucanj, iskoraci, leg press, leg curl, podizanje na prste,

da li da ubacim jos nesto?

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #36 poslato: Mart 11, 2016, 10:58:39 pre podne »

Pa smes ali ne vidim neku preteranu svrhu,jer jaje je protein ella je protein tako da to mogu biti 2 razlicita obroka sa okej dozama proteina,ali ako mozes da kombinujes sto da ne.. :)

Koji protein da kupim? Po vasoj preporuci?

http://www.ogistra-nutrition-shop.com/v2/proteini/13-the-amino-whey-hidro-2300-g.html

Odnos cena-kvalitet nema mu ravnog.. :)

Danas sam posle duzeg vremena stala na vagu, ne volim da se merim niti to radim cesto jer znam da su cm bitniji od kg-a ali sam zelela cisto da vidim gde sam..2 kg manje..

Odlicno,najbitnije je ogledalo,ali treba i na vagu cisto okvirno stati 1 nedeljno recimo itd.. :)

Danas treniram izmedju cetvrtog i petog obroka i radicu po ovom planu:
cucanj, iskoraci, leg press, leg curl, podizanje na prste,

da li da ubacim jos nesto?

Skroz korektno za pocetak po 3-4 serije,20tak ponavljanja,polako,da osetis da misic radi,usavrsis formu itd.. :)

Samo napred...

Van mreže Milenadiao

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #37 poslato: Mart 11, 2016, 11:07:35 pre podne »

Pa smes ali ne vidim neku preteranu svrhu,jer jaje je protein ella je protein tako da to mogu biti 2 razlicita obroka sa okej dozama proteina,ali ako mozes da kombinujes sto da ne.. :)

Vrhunska stvar, jednu kasicicu premazes i malo aleve paprike preko i njamiii :)

Samo ti gledaj makrose, i uzivaj.
suck it up, buttercup

Van mreže Samo Ana

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #38 poslato: Mart 11, 2016, 11:12:28 pre podne »
Ekstraaa, hvala. :)
Uuu dobra ideja za alevu na nju sam skroz i zaboravila.  :D

Sad cu mozda biti smesna ali da li ima i proteina sa ukusom cokolade? Cisto da mogu neke recepte da ispratim sa teme "obrok dana by Pedja"  :D Da ubacim nesto slatko ponekad, recimo u PMS-u posto sam tada nenormalna. Videh neku ovsenu kasu sa cokoladom, bela kesica, jel ona ne dolazi u obzir?

Sad sam bas srecna sto sam iz dana u dan za trunku bolja, na kraju mi nece trebati ni personalni pored vas ovde.

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #39 poslato: Mart 11, 2016, 11:14:43 pre podne »
Pa u zavisnosti koju kutiju proteina uzmes (mislim da ti je dosta 2.3kg za neki period) imas nekih 5-6 ukusa,i NARAVNO ima cokolada ;D ;D ;D

Ma kakav personalni kakve price,sve se shvati ako se hoce. Jedini problem po meni ce ti biti da skontas da pravilno izvodis vezbe,za sve ostalo smo mi tu ;)

Van mreže Samo Ana

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #40 poslato: Mart 11, 2016, 11:31:37 pre podne »
Odlicnoooo, znaci uzimam sa svim ukusima.  :D Salim se, polako cu sa tim.

Inace sto se tice vezbi, slazem se, gledam ja stalno tutorijale na youtube-u i pre nego sto krenem u teretanu fotkam lepo sve vezbe kako pravilno itd. nije bas najsjajnije ali snalazim se nekako.

Inace teretana gde sam ja je samo za zene i otkad idem nisam videlu nijednu koju bih mogla da pitam oko vezbi osim devojke koja je vlasnica teretane, kad ona radi onda mi i objasni neke stvari, ovako nista. Juce mi je devojka koja isto radi rekla "manje sa tegovima, nabildovaces se, bolje vise serija i ponavljanja, kardio" itd. itd.. To mi je najbliza teretana zato sam tu i uplatila. Imaju odlicne sprave i uglavnom su sve sprave prazne osim bicikle, stepera, trake itd. to je uvek zauzeto tako da se ja super iskombinujem, odradim svoje i kuci pevajuci.

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #41 poslato: Mart 11, 2016, 11:43:56 pre podne »
Juce mi je devojka koja isto radi rekla "manje sa tegovima, nabildovaces se, bolje vise serija i ponavljanja, kardio" itd. itd..

Haha,ovo sam bas objasnjavao jednoj devojci sto mi je iskocila u private.. :)
To je najveca zabluda,zene nemaju kolicinu testosterona da bi ta prica drzala vodu,tako da ne boj se,slobodno cepaj tegove,naravno ne treba da se bulaznis kilazama ili bilo sta,3-4 serije po 15tak ponavljanja,lepo,polako,da osetis da misic radi itd.. :)

Samo polako,svi smo mi radili "reda radi" u pocetku,dok ne shvatis sta je najbitnije itd.. Samo treniraj..

Van mreže Samo Ana

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #42 poslato: Mart 11, 2016, 11:51:05 pre podne »
Da, citala sam o tome ovde..hvala. :)
Sad idem da se istrcim sa psom a onda teretana popodne. :D

Van mreže Milenadiao

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #43 poslato: Mart 11, 2016, 12:03:33 posle podne »
Trenutka kad ti se bude ukazala prilika da predjes u mesovitu teretanu predji. Najbolja stvar koju ces moci sebi da ucinis.
suck it up, buttercup

Van mreže Samo Ana

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #44 poslato: Mart 11, 2016, 03:29:09 posle podne »
Nadam se uskoro  kada ne budem morala da vozim auto vec bajs. Tada ce mi biti lakse za parkiranje. :D :D :D

Uvek sam u problemu sa parkingom. :D