hvala Nebojsa.
vidi ovako.. predlazem ti da otvoris svoju temu i napises nesto vise o sebi, kako se hranis, okacis slike itd..
ima dosta ljudi ovde koji su voljni pomoci, kao i sto su meni pomogli i usmerili me u kom pravcu da idem, i ovaj moj napredak sigurno ne bi bio ni priblizno ovakav bez njih.
meni licno ova dva meseca u opste nisu predstavljala neki problem, niti sam bio pospan, nervozan ili mrzovoljan. bitno je da u glavi ne istripujes drugacije, da ispostujes ishranu i supse, i ne vidim ni jedan razlog zasto ne bi odmah krenuo i pored toga sto imas ispitni rok i jako puno obaveza van faksa, (Svi mi ovde radimo/studiramo i imamo jako puno obaveza), nema razloga da se plasis, zacrtaj svoj cilj i samo cepaj!
Koje ces suplimente da koristis, tj proizvodjaca, totalno je nebitno, a ja ne zivim u Srb, tako da ne mogu da ti kazem koliko to kosta u RSD.
evo pogledaj ovde cene, nacices sve sto ti je potrebno
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/v2ne znam koliko misisca imas, ali neces ih puno izgubiti ako ispostujes pravila (ishrana i suplimenti) tu mislim na antikatabolike.
npr. meni je biceps bio 40cm a sad je 38cm. sve farmerke sto su me stezale sad mi vise, kosulje u koje nisam mogao da udjem, sad ulazim i to...
otvori svoju temu, nemoj previse da razmisljas i da se plasis, zacrtaj sebi cilj, budi dosledan i sve ce to da bude super.