Pre svega zelim da pozdravim sve na forumu i da se vec zahvalim na informacijama koje sam prikupio citajuci ovaj forum.
Sada da predjemo na ono zbog cega smo svi ovde , a to je zdravlje , snaga , izgled. Itd. Kao pocetnik u ovom nacinu zivota dosta sam citao i resio da uspem , ne da pokusam vec da uspem , sto me dovodi do sledeceg pitanja , kao neko ko se nije toliko bavio sportom , bar ne ozbiljno , nikad nisam imao sredjenu ishranu. Resio sam to da promenim iz korena.
Imam skoro 21 godinu , visok sam 192cm i tezak 107kg ,lako se gojim a tesko mrsavim. Naravno tome je doprineo moj dosadasnji nacin zivota i resio sam kao sto rekoh da promenim to .
Dakle konkretno me zanima misljenje vas kao clanova i vecine, koja je dosta dugo u ovome , s obzirom da "treniram" svaki drugi dan da li je ovakva ishrana adekvatna.
Obrok 1: 4 jajeta i 100g ovsenih pahuljica
Obrok 2: 150g belog mesa i 150g pirinca + zelena salata
Obrok 3: 150g teletine i 150g pirinca + salata
Obrok 4: 100g mladi sir i 40g oraha
U toku dana popijem oko 2-3 litra vode i desi se oko casu dve coca cole zero ponekad.
Nacin treninga koji praktikujem je sa sopstvenom tezinom , trenutno , dok koliko toliko ne naviknem telo i misice na sve ovo.
Treniram svaki drugi dan i radim vezbe za celo telo , pocev od sklekova , zgibova , propadanja preko cucnjeva i raznih vezbi za stomak uz obavezna istezanja. Na svakom treningu dajem i davacu svoj maksimum pa cemo videti dokle ce me to dovesti.
Inace dnevni unos kalorija mi je do 1900. Ne prelazim tu granicu ali nisam nikad ni mnogo ispod , krecem se izmedju 1850-1900.
Unapred zahvalan na odgovorima , savetima i kritikama .