@Dominikanac
Upravo tako. Pre tri godine sam bio obavio sve pretrage i kontrole koje su relevantne za dati problem kod endokrinologa. Sve analize su bile dobre, pa je endokrinolog mogao samo da preporuči da se javim nekom estetskom hirurgu ukoliko želim da se operišem iz estetskih razloga. Sačekao sam dovoljno i sad je vreme da se operišem.
Samo želim da saznam ko je najbolji hirurg za taj problem. Jer ona preporuka koju može dati neko ko je već imao istu operaciju kod nekog hirurga je najbolja preporuka. Opet sa druge strane, teško da jedan estetski hirurg odlično radi bas sve estetske korekcije, pa ja trazim najrelevantnijeg za pomenuti zahvat.
@SlobodanS
Slažem se sa tim što kažeš, otićiću na pregled uskoro. Raspitao sam se dobro ko je najbolji u Novom Sadu. Prvo ću otići tamo sledeće nedelje na zakazan pregled, pa posle toga ću zakazati i na VMA i na još jednom mestu privatno u Beogradu.
@pirat
Tako je, želim da to obavim kako treba, da ne idem posle na korekciju i reviziju jer je neko loše uradio, mada ako bude potrebe šta da se radi, tako je kako je. Zato ću pre da platim koliko treba da mi neko ko je najbolji operiše, da ne moram da se maltretiram ponovo da neko drugi popravlja tuđe greške. Otišao bih i preko negde samo kad bih čuo za vrhunskog hirurga.
@SlobodanS
Kad obavim te preglede, sam ću da odlučim ko će me operisati. Tako je odgovornost za tu odluku na meni i niko mi neće biti kriv za ishod intervencije. Hvala ti na savetu.