najbolja opcija je,ako si vec kupio to,dodaj jos 200-300 € plati nekom vodenje online
Apsolutno nema potrebe,na forumu moze naci i vise nego dovoljno o svemu tome,i ne bi bio ni prvi ni poslednji koji je naucio mnogo na ovom forumu... Samo je stvar da li ces da se pomucis i citas i ucis o ishrani,suplementima,treningu ili ces da zivis u iluziji o 'magicnoj tableti'...
uglavnom,da kupis 500 kom srca,10 bocica testa,10 bocica deke, imat ces manje rezultata,kasnije ogroman pad s tim znanjem.
da kupis 200 kom srca,platis nekom da te provede kroz trening,prehranu,itd. + DA TE TO INTERESIRA, I DA UPIJAS SVE I DODATNO ISTRAZUJES,IMAT CES 3X BOLJE REZULTATE OD GORE NAVEDENOG.
eto tolko od mene
pa nije bas tako drugar
jer
uzmes dobar gear i rezulatati ce ako ne poznajes materiju biti tu i tamo.Problem nastaje KASNIJE,da budes svestan da li jesi ili nisi pokvario nesto tditd itd itd..nije tema.
Sa 100-200 ili 500 (van pameti je i pominjati ove brojke ,ali ajde) nekog orala,bez oporekla itd,nece uraditi NISTA TJ URADITI ce isto ono sto bi uradio sa pametnim i adekvatnim pristpupm elemetnima koje si nabrojao!!
I to je velika razlika
kao sto mozes procitati,decko : NIJE sladokusac,jede sta mu se svidi,ali gleda da uklopi kalorije?!?!
-u startu TOUCHE,pa sve da uzme kompletan gear koji si nabrojao,pomak bi verovatno bio (minimalan) ali bi zato posle bilo strasnih problema-znaci,fali deo puzzle
Decko: treninga 2 god sa manje vise prekida i naravno intrenet treninge FB,pysh i ostala srnaja,a da verovatno (moja pretpostavka i siguran sa 99%) da osnovne liftove nije ni radio niti zna pravilno da ih radi itd itd,dakle,ako uzmemou obzir i elemnt TRENING koji je pomocno sredstvo,a daleko od najbitnije stavke-ni tu nije prica formirana ni 20%
To sto je on odlucio ne znaci aposlutno nista.I naravno da verovatno niti ce sta da dobije niti ce sta da mu bude (po pitanju ostalih stvari) kazem VEROVATNO,posto reakciju tela predvieti ili predvijdati moze samo BUDALA.
ALI NA KRAJU,koja je poenta onda?
Da li ce uzeti ili nece-aposlutno sada nije bitno.On je odlucio i on ce da ih uzme ovako ili onako.
Sta bi ti zeleo da mu se kaze? kako da popije 100 tbl nekog sranja?
Pa evo..neka popije kako god ZELI i misli.Rezulatat ce biti isti. Ako je to cilj ovog foruma (a nije) onda sutra stavljamo kljuc u bravu.
Stvar je u tome sto je on OVDE trazio savet i na kraju njegovog izzleta od 100 kom i kada ne uradi nista,napisati ce na fg ,insta ili negde peto-na seljackom forumu,kod tog i tog sam dobio savet za to i to-prevedeno..NEMATE POJMA
naravno
domah ce da skoce dusebrznici da mu pomognu da ga provedu kroz tesku fazu kroz koju prolazi i da mu "odrade" kuru.
Ne znam da li si me sada uspeo ukapirati
Zasto vi koji koristitie i zelite da korstite aas smatrate GRESKU ako vas neko dobronamerno savetuje u smislu ovom ili onom?
Pogledaj Bukasove i Npp odgovroe?
na konrketno pitanje,bili su kornketni odgovori.
Sta bi trebalo da bude odgovro na ovo? uzmi 5 kom dnevno i to je TOP? Biti ces nadrkana zver za 10 eu?