Pa gde si ti Rilke, ovde raspravljamo a tebe nema???..
Druze ovo sto si ti napisao u vezi ishrane ne valja nista.Stvari ne funkcionisu tako kako ti mislis.Sto se tice teretane,mozes odmah da krenes u teretanu, naravno trening prilagodjen pocetniku,tvojoj kondiciji itd.itd.
Ovakva ishrana te nece dovesti nigde u to sam 100% siguran.Slane palacinke,pice,pljeskavice su PRAZNE KALORIJE.
Ishrana mora da bude bazirana na proteinima,ugljenim hidratima,mastima. A ono sto ce ti pomoci da pocnes da dobijas na tezini jeste izbalansirana ishrana odnosno kalorijski suficit.Znam da ti sad mislis ''sta prica ovaj lik, kako ne mogu da se ugojim od pice,palacinki''.Nemam razloga da ti punim usi neistinama jer ja od toga nemam mista.
Iz razloga sto verovatno ne posedujes neko znanje iz oblasti nutricije odnosno ishrane, sto je i normalno, inace ne bi dolazio ovde, ja cu ti dati neke savete, koje ces nadam se usvojiti a u zelji da ti napredujes misicno a i sa tezinom.
Prvo, san je veoma bitan,lezi na vreme!!!
Ishrana koju si naveo ti je zadovoljavajuca iz razloga sto se ti osecas full dok je jedes a u organizmu se desava haos.Sreca je pa nemas tendenciju nakupljanja masnih naslaga inace..
Znaci 3 osnovna makronutrijenta:
PROTEINI-pilece belo meso,curetina,junetina
UGLJENI HIDRATI-krompir,pirinac,ovsene pahuljice
MASTI-omega 3,orasasti plodovi,badem ,lesnik,orasi itd.itd
Trening je najmanji problem.Na forumu postoji milion primera pocetnickih treninga i to cemo najlakse srediti.
Na dnevnom nivou bi trebalo da konzumiras nekih 4-5 obroka koji su sastavljeni od gore navedenih makronutrijenata. Takodje moja preporuka je ako budes mogao finansijski da kupis gejner koji ce ti uz izbalansiranu ishranu dati rezultate.
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/v2/gejneri/437-all-in-1-gainer4500500-grama-free-.html E sad da ja ne bih dalje pisao ti napisi da li te interesuje dalje da pisemo iz razloga sto si napisao da malo slabije stojis sa finansijama.