Citat: SlobodanS Februar 15, 2016, 06:11:28 posle podneDa napises mozda visinu,TEZINU,pa da otprilike vidimo koliko nutrijenata ti treba,kako na slepo da znam da li je 200g carbsa za tebe puno,malo ili taman ?186-187 visina mozda, tezina oko 85 , nisam se odavno mjerio, ali pretpostavljam
Da napises mozda visinu,TEZINU,pa da otprilike vidimo koliko nutrijenata ti treba,kako na slepo da znam da li je 200g carbsa za tebe puno,malo ili taman ?
Citat: ekakoje? Februar 15, 2016, 06:12:40 posle podneCitat: SlobodanS Februar 15, 2016, 06:11:28 posle podneDa napises mozda visinu,TEZINU,pa da otprilike vidimo koliko nutrijenata ti treba,kako na slepo da znam da li je 200g carbsa za tebe puno,malo ili taman ?186-187 visina mozda, tezina oko 85 , nisam se odavno mjerio, ali pretpostavljamJesi ti siguran da imas sta da izgubis,mislim ipak 187 i 85kg.Nije to neka kilaza na tu visinu ?
Citat: Перун Februar 15, 2016, 05:32:41 posle podneAli zbog cega? Ako je cilj hipertrofija grudi...Bas iz razloga koje si naveo,aktivacija ramena,tricepsa itd itd.. neko lakse kontrolise bench a neko bucice,bilo kako bilo ako tebi lakse ide bucicama ne znaci da je to slucaj i za nekog drugog ili ovog momka konkretno..
Ali zbog cega? Ako je cilj hipertrofija grudi...
Citat: SlobodanS Februar 15, 2016, 05:36:30 posle podneCitat: Перун Februar 15, 2016, 05:32:41 posle podneAli zbog cega? Ako je cilj hipertrofija grudi...Bas iz razloga koje si naveo,aktivacija ramena,tricepsa itd itd.. neko lakse kontrolise bench a neko bucice,bilo kako bilo ako tebi lakse ide bucicama ne znaci da je to slucaj i za nekog drugog ili ovog momka konkretno.. Kao sto sam napisao, ako je cilj hipertrofija i da se grudi pogode onda ne vidim bas mesta za bp. Nisam ni rekao da treba skroz da se izbaci i da nikad vise ne uhvati sipku. Glupo vise da postujemo i raspravljamo ovde nas dvojica da li je bolji bp ili bucke, a decko otvorio temu.