Ma ne, prihvacam kritiku i sve ali dosao sam tu s namjerom da cujem vasa misljenja a da sam saznao od ta dva frenda ne bih tu dosao, zelim se sto vise i bolje informirati prije uzimanja
Ako je tako gledaj onda ovako,
Pre svega ako nemas staz u teretani,ako ishrana i suplementacija nisu usavrseni,obroci uskladjeni,ako ishrana nije cista nemoj ni pomisljati..
Ako je ovo na mestu,i bas si resio da krenes,vidim imas i takmicarske ambicije sto je lepo,u tom slucaju bi ti najbolje bilo da odradis solo depo recimo 500mg 10-12 nedelja,jer ipak farmacija je farmacija..
Pre svega toga odradis dobar PRIMING 6-8 nedelja pa da vidis.
Nolvu i te gluposti cuvas u apoteci(ako vec nisi kupio,mada sve mi lici da jesi) za slucaj da ne daj boze bradze postanu osetljive preko majce...
Nakon ciklusa uzmes neki dobar kompleksni booster kao sto je X3M terminator da pomogne prirodnom testu da se vrati u normalu i da vidis..
I za sve to vreme kvalitetna hrana u dobrim kolicinama i bez dzanka da dobijes sto kvalitetniju masu..
To je nesto uopsteno od laika kao sto sam ja,e sad siguran sam da ce Pedja ujutru kad bude citao da doda tacku na i sa njegovim misljenjem,koje ce verovatno da bude da batalis pricu jer nisi edukovan,no da ne pametujem sacekaj ga ujutru..