Evo i ja da se ubacim, onako od srca i licnog iskustva bez previse znanja, i nekim razumljivim jezikom.
Poceo sam sa hemijom na zalost veoma mlad. Profesionalno sam se bavio nekim drugim sportom, i ubacivao teretanu samo rekreativno i koristio hemiju, Secam se prve kure, Naposim, Test i deka i Gh (Jintropin)...
Bio sam bas tvojih godina, i daleko daleko od naturalnog max koji bi verovatno (da nisam uzeo hemiju) bio mnogo bolje stanje nego i sto sam danas sa 36 godina i 20tak kura iza sebe.
Na moju srecu, na lekove sam reagovao odlicno, tj do sada nisam imao vidljive i osetljive posledice. Sa 34 god, napravih dete iz jednog shoot-a, test mi se jako brzo vrati u normalu, estrogen ne podiblja posle kure, tj kontrolisem ga nekim prirodnim anti estrogen preparatom itd. Ali isto tako ne znaci da posledice necu imati za 5 ili 10 godina, ali ja sam svestan toga i ako do toga dodje spreman sam da ih platim.
Ako tvoj misic sada, a nisi ni na pola puta od naturalnog maksimuma naucis na hemiju. Da bi napravio bilo kakav napredak, kure ce poceti da ti bivaju jace i jace i jace. Tako da ako zaista zelis da se takmicis i budes na nivou vrhunskih takmicara, tvoje kure za nekih 3-5 god (koliko bi ti trebalo da dodjes na takav nivo) ce biti tako jake da je pitanje da li ce tvoje telo podneti.
Po meni, najbolja tema za procitati je Vendetha, ako je jos ima na ovom forumu, od njega nismo culi nista vec dugo.
Decko je dosao do prirodnom max-a i explodirao posle toga na hemiji. Jednostavno, pre ulaska u celu pricu naucio je ama bas sve, i kada je usao desila se neverovatna promena
To bi po meni trebao da bude cilj svakoga ko ima ambicije da se takmici.
Pozdrav