Evo za ,, decake " sto hoce da se rezu za bazene i slicno moje iskustvo s t3...od prilike ispalo dala baba dinar da udje u kolo a dva da izadje. Iskreno se kajem sto sam uopste kreto s time a zasto? Prvo jer sa miiiinimalno maltene neprimetno kao nesto se ,, iseko " na njemu e a sad gledam kako da ga batalim a da pametno radim ishranu pisle ciklusa da svaki hidrat viska ne ode u salo i onda sta kao skino sam 0,5%bf a s njim a nabacicu 4% posle njega. Jos jednom kazem gooorko se kajem sto sam se uopste petljo gde mi nije mesto , doze su bile 25 50 75 sada idem jos par dana 50 pa 25 nekih 10 dana i tresem se ko prut od straha sta ce me zadesiti kad ga batalim....trebo sam lepo da , posto sam ttenutno na rotaciji uh, umesto jednom nedeljno cheating day da radim jednom u 10 dana chiting meal , em bi rezultati bili 10 puta bolji em se ne bi bojo sad sta cu i kako cu. Al ne, svima nam je lakse tabletica gut i dovidjenja , sto da poostravamo dijetu da se zlopatimo bzvz. Preporuka : ZAOBICI I OSTAVITI PROFESIONALCIMA ZA BINU...sa svacim sam se ,,igrao " u zivotu od dopinga itd ali se sad iskreno prvi put osecam stvarno ugrozeno. Nadam se iskreno da cu nekome pomoci ovim textom kad sebi vec nisam . Zivi bili