E ovako. Odlucio sam da krenem na striktnu dijetu, posto ovo sto radim poslednjih par nedelja i ne daje neke rezultate. Tacnije, kilaza je ostala ne promenjena. Znam da vaga nije glavno merilo, ali i na njoj bi trebalo nesto da se pokaze. A kad se vec trudim oko necega, onda neka to bude kako treba. Posle svega sto sam procitao na forumu, zakljucio sam da je najpametnije, za pocetak, ici na rotacije. Izbacujem hranu iz menze i pocinjem sam da kuvam i da nosim na fax.
Kao sto sam vec pisao, treniram ujutru(30-60 min posle budjenja), a do sad sam pravio neke greske. Pre treninga sam jeo ovsene, sa mericom proteina i malo suvog grozdja. Ali posle sam procitao da, posto je cilj skidanje masnih naslaga, ne bih trebao da unosim uh pre treninga. Vrv su zbog toga izostali rez. Citao sam da kardio treba raditi na prazan stomak. Da li to znaci da ne treba bas nista da jedem pre teretane (to sam pre radio, ali nemam dovoljno snage za trening sa tegovima i cesto se osecam malaksalo za vreme treninga) ili da doruckujem jaja npr? I da li bi bilo dobro da uzimam kofein pre treninga? Da napomenem da nemam para za BCAA. Takodje sam procitao da ne bih trebao ni da unosim dextrozu posle kardia. Medjutim, kardio radim odmah posle treninga sa tegovima, pa me zanima da li to znaci da ne bih trebao uopste da stavljam dex u pwm, nego samo protein i glutamin?
Sto se treninga tice, to po danima izgleda ovako:
pon ledja+kardio(30-40 min)
uto ruke+kardio
sre pauza
cet grudi+kardio
pet noge
sub ramena+kardio(bicikl-ne mogu da trcim jer me bole noge
)
ned pauza
I zanima me koju bih kolicinu uh trebao da unosim po danima za ovakav split(ako to ima neke veze sa splitom)? Ili da jednostavno idem 200,150,100,50,200,100,50?