Kupio 4 kutije (20 ampulax250 mg) test depo, Galenika. Apotekarica me gledala malo neobicno, ali vidim da je prodavala vec podosta, pa me onako odmerila samo. Planiram uskoro...
Imam i neka pitanja?
-da li da uradim analizu krvi tj. da izmerim nivo testosterona u krvi pre kure? Citao sam da je normalan nivo testa od 300-900 nanograma dnevno. Koliko puta se na dnevnom nivou uveca produkacija testosterona u telu ako nedeljno unesem 500mg Depo-a? Da li da analizu radim i tokom kure?
-zasto je dobro uzimati bas cink u PCT? Zasto ne neki drugi mineral ili neki kompleks?
-da li je i 250mg nedeljno dovoljno ili 500 mg pravi bas toliko znacajnu razliku?
-da li ce bas svi misici da mi "nestanu" kada prestanem ili cu uspeti na sacuvam bar 50% (bio bih zadovoljan kad bih sacuvao i toliko). Podrazumeva se da bi ishrana i trening nakon kure bili kako treba.
-i jos jedno pitanje....uzimao bih recimo test depo jednom godisnje, jedan ciklus, i tako narednih nekoliko godina. Da li mogu ozbiljno ostetiti zdravlje, ako recimo normalno reagujem na test bez nekih vecih nuspojava.
1.mozes i ne moras.tebi kao zdravoj indivudiu bi trebaloi da je sve ok.To koliko ce test X da se poveca,ne vidim ni jedan jedini razlgo zasto bi ti o tome brinuo,posto ti ne uzimas TESTOSTERON iz razloga sto si bolestan i sto je potrebno da ti sa njim kao lekom popravis testo nivo,vec ga koristis kao i svi mi iz obesti
Raditi analizu tokom kure je isto kao da se pitas,zasto u pun rezerovar vise ne staje gorivo,a ti i dalje sipas
2.zato jer dirketno utice na obnovu hormonalnog statusa za razliku od drugih.Cink u organizmu podstiče stvaranje belih krvnih zrnaca u koštanoj srži, kao i sazrevanje takozvanih T-limfocita, neophodnih za odbranu organizma od brojnih patogenih klica. deluje i kao antioksidans (neutrališe dejstvo slobodnih radikala sprečavajući pritom pojavu raka..bla bla bla
3 to samo ti mozes da vidis i presudis
4 pa nije misic para da nestane.moze da nestane samo salo,voda i sl..misic ako dobije,on ostaje.misic moze da ATROFIRA ali nikako da nestane..
5 mozes ozibljno da ostetis zdravlje i sa 250 mg jednom,ako je tako tvoj oragnizam odlucio,a mozes da prodjes tako kako si ti rekao-budal je svako onaj ko ti kaze drugacije ili slicno