Pozdrav i za tebe!
Pa evo odmaj
kura je totaln nonsens,osim i ukoliko psole nje misis da budes zaposlenon kao evnuh,a pogtovo u tim godinama.
ali redom
[quote, 200 tab metana, dobio sam 5 kg. Secam se da me je nekoliko dana malo bolela jetra, ali posle je prestalo][/quote]
dobio si moguce 1 kg i 3-4 litra vode,a jedna od bitnih stavka ljudskog orgnzima tj organa je na zalost da jetra ne boli tj kada zaboli,tada je vec kasno-kazem-NA ZALOST,a pogtovo ti se to nije desilo zbog 200 tabletica necega.
Ishrana standardna,
sta bi ovo trebalo da znaci,posto je hrana br 1 u celoj prici
Uzeo bih vrlo rado Primobolan i Anavar ili Sustanon, ali nemam toliko para.
u tom slucaju (nabojrano sto bi uzeo VS sto nemas para) mozes da zahvalis Bogu,posto bi pare i onako bacio
Ovako bolje.
Kontam da mi ova kura nece naskoditi
u konstalicii koju zelis-velika mogucnost postoji da HOCE
pa ko mislim sigurno je stetniji motani duvan koji sam pusio nego jedna kura sterosa.
jako jako losa komparacija.Kao da igras ruski rulet sa cal 9 mm i 6 mm i onda uzmes 6 ,pa ko velis,ako prakne,biti ce manja rupa na glavi
Kura kao kura ti je katastorfa,jer pored sto neces uraditi nista,osim sto ce snaneti hormolani stres usled koristenja te kolcine teke,bez teosterona i jedino sto od kure mozes da imas je zvani efkeat -DEKA DICK
Jos na celu pricu,razmisljas o "zastti" i to sa supreosrom/citostatikom nolvadex koji ce tek da ostavi haos u organizmu,a o tome smo vec pisali u nekoloko navarata.
Ovo oko poteincije itd..jbg..no comment.
u svakom slucaju
po meni,treba da razmislis jos jednom DEBELOOOO,a ako i dalje inzisitras,onda moras da znas pravila igre
a ona sigurno nisu
-ishrana standard+ kura od 2000 din..