Novembar 01, 2024, 12:27:21 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Hemp seme  (Pročitano 2240 puta)

Van mreže Markonsw

• Minimumweight Member
  • **
Hemp seme
« poslato: Januar 27, 2016, 01:00:08 pre podne »
Pre svega pozdrav svima. Trazio sam temu na forumu vezanu za seme konoplje ali ne nadjoh nista... od nedavno sam u ishranu uvrstio seme konoplje, pa me intresuju misljenja onih koji koriste ovo seme duze vremena i misljenje onih koji znaju nesto vise o istom. Pozdrav i hvala u napred!
Always remember you are unique ,just like everyone else.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Hemp seme
« Odgovor #1 poslato: Januar 27, 2016, 11:14:23 pre podne »
Pre svega pozdrav svima. Trazio sam temu na forumu vezanu za seme konoplje ali ne nadjoh nista... od nedavno sam u ishranu uvrstio seme konoplje, pa me intresuju misljenja onih koji koriste ovo seme duze vremena i misljenje onih koji znaju nesto vise o istom. Pozdrav i hvala u napred!

koji je razlog da si ga ti uvrstio u ishranu?
a sto se tice dosadanjsih istrzivanja,sve sto je vezano za biljku konoplje (ne gandza :D ) je pokazalo vise nego ekstra benefite u svim sferama od deetoxa pa do cinjnica da ulje pomaze kod malignih oboljenja

Van mreže Markonsw

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #2 poslato: Januar 27, 2016, 02:17:02 posle podne »
Pedja uvrstio sam ga u ishranu jer ovo malecko seme inace odlicnog ukusa na 100gr ima 34gr proteina!!! sa svih 20aminokiselina u svom sastavu, a proteina nikad dosta :) e sad zato sam i pitao ovde jer vidim da nema teme, dal jos neko to koristi pa zna nesto vise i o ovome jer me zanimaju misljenja iskusnih clanova  foruma, a posebno tvoje misljenje pedja, naravno ako imas neke informacije ovom semenu...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #3 poslato: Januar 27, 2016, 06:28:09 posle podne »
Pedja uvrstio sam ga u ishranu jer ovo malecko seme inace odlicnog ukusa na 100gr ima 34gr proteina!!! sa svih 20aminokiselina u svom sastavu, a proteina nikad dosta :) e sad zato sam i pitao ovde jer vidim da nema teme, dal jos neko to koristi pa zna nesto vise i o ovome jer me zanimaju misljenja iskusnih clanova  foruma, a posebno tvoje misljenje pedja, naravno ako imas neke informacije ovom semenu...

to sto ima AK biljnog porekla,odavn smo rekli-ne znaci nista i to nisu ak koje nas organizam prepporznaje
ako si ga ubacio iz razloga da nadokandis unos BELANCEVINA,-onda tu gresis
ako si ga ubacio iz razloga koje sam naveo u prvom postu,aposlutno nevezano za ovo sto radis-onda ok

Van mreže Markonsw

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #4 poslato: Januar 27, 2016, 07:17:23 posle podne »
E to nisam znao, da biljni protein bez obzira dal je konpletnog amino sastava nije dovoljno dobar za izgradnju misicne mase. Hvala Pedja!

Van mreže LazarPopovic

• Bantamweight Member
« Odgovor #5 poslato: Januar 27, 2016, 07:50:07 posle podne »

Ja mislim i da ima dosta dobrih masti,ulje ja ponekad koristim umjesto maslinovog dobro dodje,moje iskustvo.
Znaci za masti ne proteine,al mozda i ja grijesim,volio bih da Pedja kaze sto misli o ovome sto sam napisao :)

Van mreže Pirat

« Odgovor #6 poslato: Januar 27, 2016, 07:53:36 posle podne »
a gde nabavljate ulje i seme? u prodavnicama zdrave ishrane?

Van mreže Markonsw

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #7 poslato: Januar 27, 2016, 08:21:48 posle podne »
Ja sam trenutno na farskim ostrvima a ovde toga ima po obicnim prodavnicama, i ulja i semena. E sad ulja sto se tice ja sam ga pio ovako bez icega, pise na njemu da nije za pecenje i bilo kakvu obradu.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #8 poslato: Januar 28, 2016, 06:00:26 pre podne »
Ja sam trenutno na farskim ostrvima a ovde toga ima po obicnim prodavnicama, i ulja i semena. E sad ulja sto se tice ja sam ga pio ovako bez icega, pise na njemu da nije za pecenje i bilo kakvu obradu.

da
skandinavci veoma mnogo pridaju znacaju a pogtovo efektima upotrebe proiozivoda konopplje kako semena,ulja itdi itd
to sam primetio i to me odusvljava
jednostavno,imao sam srecu da sam neko vreme boravio tamo itd itd itd,nije mi jasno iimam osecaj da su oni UVEK bar godinu dana ispred onog asto se kasnije ppjavio u ostatku Evrope itd itd