Sad sam sve iscitao..
Ako ti je cilj da zbacis koju kilu onda ovaj tvoj pristup ima smisla.. ako hoces da postignes veci rezultat na duze staze moraces malo vise da citas i primenjujes, uostalom Voja i Mare su ti rekli..
Moj ti je savet da pocnes da brojis vec sad i da sastavis neki plan za rotaciju uh jer mi se cini da si ti vec sad u ozbiljnom deficitu, narocito u odnosu na tvoju kilazu! Imas i kardio i teretanu.. u jednom trenutku ce ti se desiti da zakucas, a nemas sta da promenis! Nisu ti oni dzaba to govorili.. moras biti strpljiv druze.. Pratis situaciju, kad zakucas, onda smanjis hidrate, uvedes nulu, ubacis na kraju i kardio ili sta vec, imas milion tema gde su ljudi dnevnik pravili maltene.
Ja razumem da si ti i van kondicije i da zelis pored fizickog izgleda da poboljsas svoje zdravlje i performanse, ali to si mogao i setnjom duzom, brzim hodanjem u startu.. I tri, eventualno cetiri treninga u teretani, opet receno ti je vec.. Nemoj da zanemarujes odmor!
Druga stvar, tvoj kljuc uspeha treba da bude poboljsanje insulinske osetljivosti, tako da moras malo da citas na temu tajminga.. Nemas potrebe za hidratima uvece osim ako je posle ili pre treninga.. Ujutru su bolja opcija ta jaja samo, ovsenih bez.. Kao sto sam ti u prethodnom postu napisao..
EDIT: Ne bacaj pare na tu tunjevinu dzaba, kupuj meso.
Tako da, pametno i strpljivo moras, rezultata ce biti