Drugar
evo jos jednom
gledao dali na diskovery-u da u americi postoje instituti za starije od 35 god bas neka fora oko lecenja testosteronom za sportiste tako neka fora.Zato sam i dosao da se posavetujem
usled kolektivnog ludila,ovo je samo jedna ludost u nizu tj profitabilnost koja dostize abnormalne granice,jer se naravno,tu mogu "leciti" samo oni koji imaju lovu i to ogromnu,dok onima kojima je TRT zaista preko potreban iz ovih ili onih razloga-nemaju pravo ni da se taxijem provozaju.Cista komercijala
.Ako su bolovi konstantni u misicima zglobovima tetivama i ako je to recimo posledica pada testosterona ili hormona asta jer nisam vise "u naj godinama" ako bih uzeo testosteron par nedelja da li bi mi vratio misicne mase malo a uz to kontam ako bi mi nesto ostalo mozda bi to bila lancana reakcija organizma tipa...vise misicne mase vise testosterona pa samim tim mozda bi se i povecao hormon rasta sam od sebe...ne znam jel pogreesno razmisljam ali nekako mi je logicno
apsolutno pogresno
pre svega,za "par nedelja" neces nista dobiti po itanju toga sto ti zelis,ali ces mnogo izgubiti
ono sto ces izgubiti je to,da ces tvoj i onako u slizanoj putanji testsotreon devaisrati tj unistiti,a za posledicu ces imati onda jos gore simptome nego sto sada imas ,a usles snazne supersije sopstvenog testa
sto kaze NPP..tih par nedelja postoji mogucnost da se osecas korketno (nikako euforcino) ali sta posle?
Ja sam godinama bio ubedjen da je bas povecavanje tezine misicni stimulans (sto veca tezina veca nadogradnja misica) mozda me je i to zeznulo a mozda.
pa zesznulo te sigurno
oali tje sada totalno po strani (posto je pad tvoje "snage"_) verovatno prouzorkovan povredama,mikro i makro osteenjima koja se nanaose vremenom i trjano ostaju itd itd itd
moras da razmisljas i sa "muske" strane
porodica ako je resena,moguce da dodje do snanog pada libida,nakon prestanka koristenja vestackog testa