Krenuo sam od pocetka da citam thread pa stadoh nedje na pola jer me zabolje i ovo malo mozga sto imam.
Druze! Ti ili si lud ili toliko bezocno rostiljas sve clanove foruma da je to nehumano! Vec nekoliko godina, aloo GODINA, se svi lome da ti pomognu, ali bukvalno svi, od Pedje pa do onih najnizih rankova. Ali ti zapeo ka smrt za babu. I lagano vidim da ti posle par godina lagano i dalje radis bukvalno isto sto si pisao na pocetku. Ti ili si blesav ili je ovo stvarno neki visoki stepen bola u kurcu za sve sto ti se prica.
Nepuna sam 3 mjeseca na forumu i vec sam uz neke savjete koje sam nasao odje postigao najbolju natural formu koju sam ikad imao do sad. Ti za nekoliko godina savjetovanja i citanja foruma nista promijenio nisi.
Nemoj da se naljutis. Ja mislim da ti treba psiholog. I ne sprdam ti se, ja imam svog i posjecujem ga redovno, doduse ne zbog ovakvih razloga. Ako se ne zajebavas, onda stvarno imas neki problem jer ovakvo stanje uma nije normalno i nidje te nece dovesti u zivotu. Nesposobnost da uvidis svoje greske, pogotovo ako ti neko strucan ukazuje na njih duzi vremenski period, moze biti jedna od posledica nekog poremecaja licnosti. Skrenuh sa teme ali stvarno mi te zao sad. Ko prijatelj ti preporucujem da podjes kod psihologa. Nije sramota i moze mnogo da ti pomogne jer to stanje svijesti te nidje ne vodi.