Ali moras jest druze puno
Ja unosim dnevni unos Uh kolko ti za zivota nisi i sta mislis da sam ja natrpan salom
Klasicni ektomorf kao i ti, i to sve sto unesem to ispari ujutro zasto? Zato sto je tada glikogen na nuli
Ali nema nikakve sanse da nesto uradis naopako preko noci, ja puno puno vise jedem da bi dobio ono najmanje ali kada dobijem to je kvalitetno. Evo ti jedne motivacije ja kada sam krećao sa trenigom nikad nisam radio trbusne a imam isto izrazene kada sam pocinjo i trenutno a plus na to da sam dodo 25 kilograma
Znaci ja sam se do pre neko vreme cudio sto kilaza neraste, a mislio da od proteina hoce rastiti kilaza u istovreme i misici da su izdefinisani haha.
Pa obicno kaze da ako unosis vise uh nego sto ti je potrebno, to zavrsava u salo. (mada sve zavisi od genetike do genetike ima mnogo razlike).
Ma juce otiso kod doktorke za test da uradim i kaze ona meni "Je'l ti znas da kad prekines s tim Whey protein da pijes, da ce ti koza visniti ko staro dedu"
Ja sam se nasmejao tad. A uradicu test celosni da vidi da gresi, prilicno sam i siguran. Jer kao sto naucih suplementi su hrana. Nisu lekovi
. Zalosno je jer i stari su ubedjeni u tu pricu da ce da ti visne koza ako prekines s proteinima, i da neces moci imati
decu ako ih koristis vise od 1 mesec haha.