Novembar 01, 2024, 12:25:07 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Moj trening  (Pročitano 97086 puta)

Van mreže oldschool

• Lightweight Member
Odg: Moj trening
« Odgovor #45 poslato: Januar 17, 2016, 09:06:48 posle podne »
O kakvom pivskom stomaku imas?
Tebe su ocigledno pukli kompleksi da si debeo blabla, kreni da jedes i da treniras jako!!

Objasnjavao sam neke stvari na njegov odgovor...

Sta se tice treninga jeste, sutra je Ponedeljak :D pa je moj dan za Ruke :D treniracu koliko god mogu jako :D i forsirani ponavljanja :D

I ishranu cu se pridrzavati odsad kako je pedja rekao pa da vidim, dal ce delovati ok. Ne znam koliko to treba uh na 1 kg telesne tezine, pa da nije mnogo 5, jer sam naturalac..
Jer protein je 2gr, a ovo 5 :D

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Super-heavyweight Member
  • Hammers and nails
« Odgovor #46 poslato: Januar 17, 2016, 09:20:30 posle podne »
Tebe su ocigledno pukli kompleksi da si debeo blabla, kreni da jedes i da treniras jako!!

Sta se tice treninga jeste, sutra je Ponedeljak :D pa je moj dan za Ruke :D treniracu koliko god mogu jako :D i forsirani ponavljanja :D

I ishranu cu se pridrzavati odsad kako je pedja rekao pa da vidim, dal ce delovati ok. Ne znam koliko to treba uh na 1 kg telesne tezine, pa da nije mnogo 5, jer sam naturalac..

Bice to okej,ali moras da jedes kvalitetno.

Znaci belo,jaja,riba,pirinac,krompir,ovsene.... I kvalitetan trening i ne treba da se bojis... :)

Jos uz to uzmes whey sto si spominjao za PWM i uz obrok ako zafali i da vidis..

Van mreže oldschool

• Lightweight Member
« Odgovor #47 poslato: Januar 17, 2016, 09:42:47 posle podne »

Znaci belo,jaja,riba,pirinac,krompir,ovsene.... I kvalitetan trening i ne treba da se bojis... :)

Krompir, kakav? varen ili?

Verujem ako bi jeo krompir to bi trebalo biti pre treninga nikako nakon treninga. Ribe jedem skoro svakog dana :D hhh

Inace samo jos da saznam nutritivne vrednosti 1kg pilece meso (kokosje), koliko ima proteina u 1 kg. Da ne preteram s tim, jer to najcesce i uzimam jer je ukusan sa vegetom i senfom :D

Trazio na google al bre nikako da nadjem...

Sta se tice Whey-a planiram al moram izbaciti neke sumnje u vezi proteina u prasku... :D

I ako bi na primer uzeo protein Whey, i nakon nekoliko meseca koristeci to i kvalitetnu ishranu dobijem cistu misicnu masu, i prestanem koristiti Whey a ishrana ista, jel cu odrzati te misice ili kako hemija nalaze xD...

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #48 poslato: Januar 17, 2016, 09:48:04 posle podne »

Krompir, kakav? varen ili?

Verujem ako bi jeo krompir to bi trebalo biti pre treninga nikako nakon treninga. Ribe jedem skoro svakog dana :D hhh

Inace samo jos da saznam nutritivne vrednosti 1kg pilece meso (kokosje), koliko ima proteina u 1 kg. Da ne preteram s tim, jer to najcesce i uzimam jer je ukusan sa vegetom i senfom :D

Trazio na google al bre nikako da nadjem...

Sta se tice Whey-a planiram al moram izbaciti neke sumnje u vezi proteina u prasku... :D

I ako bi na primer uzeo protein Whey, i nakon nekoliko meseca koristeci to i kvalitetnu ishranu dobijem cistu misicnu masu, i prestanem koristiti Whey a ishrana ista, jel cu odrzati te misice ili kako hemija nalaze xD...

Prvo moras da shvatis da i ako nesto krene naopako sa ishranom (ako budes pratio sto ti je receno nece nista)ali kazem AKO,neces ti preko noci dobiti 20kg sala pa kao kuku lele,nego pratis stanje i vidis ako pocne ici nizbrdo korigujes,jer UH je bitan i posle treninga .... :)

Sto se tice nutritivnih vrednosti sledeci sajt: http://nutritiondata.self.com/

A sto se tice wheya,nije steroid,nece napraviti cudo,i ako stanes nece nista biti.. :)

PS: Krompir najbolje kuvani .. :)

Van mreže Ragnar Lothbrok

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #49 poslato: Januar 17, 2016, 10:15:29 posle podne »
Sa ovakvim planom ishrane ako budeš poštovao ti ćeš dobijati 2-3KG mesečno, tako da nećeš ti ni imati vremena da nabaciš neko salo, veruj mi. Napravio sam sličnu grešku kao i ti, jurio definiciju i samom sebi uskratio napredak, nemoj to da radiš, rokaj slobodno sa hranom, ako su ti dobri treninzi, svi makronutrijenti će ti ići u mišiće.

Masti zdrave obavezno da ubaciš bar 80gr dnevno, jer su one te koje podižu testosteron koji je potreban za dobijanje mišića.

UH su ti potrebni za energiju i spori UH poput pirinča, krompira i ovasa ti sigurno neće doneti salo niti pivski stomak. Iako mi idalje nije jasno otkud tebi ideja da ti možeš od hrane dobiti pivski stomak. Šta više i da preteraš sa hranom, nećeš dobiti pivski stomak, tako da bez brige.

Proteine rokaš što više, dakle 2+gr je idealno, na tvoju kilažu ako možeš da priuštiš rokaj 150gr dnevno.
Kako bude rasla kilaža i mišići pojačavaj i ishranu.

Nemoj se plašiti hrane, ona ti je najveći prijatelj u izgradnji mišića. Opusti se, treniraj jako i jedi kao zver!

Van mreže oldschool

• Lightweight Member
« Odgovor #50 poslato: Januar 17, 2016, 10:25:59 posle podne »
Sa ovakvim planom ishrane ako budeš poštovao ti ćeš dobijati 2-3KG mesečno, tako da nećeš ti ni imati vremena da nabaciš neko salo, veruj mi. Napravio sam sličnu grešku kao i ti, jurio definiciju i samom sebi uskratio napredak, nemoj to da radiš, rokaj slobodno sa hranom, ako su ti dobri treninzi, svi makronutrijenti će ti ići u mišiće.

Masti zdrave obavezno da ubaciš bar 80gr dnevno, jer su one te koje podižu testosteron koji je potreban za dobijanje mišića.

UH su ti potrebni za energiju i spori UH poput pirinča, krompira i ovasa ti sigurno neće doneti salo niti pivski stomak. Iako mi idalje nije jasno otkud tebi ideja da ti možeš od hrane dobiti pivski stomak. Šta više i da preteraš sa hranom, nećeš dobiti pivski stomak, tako da bez brige.

Proteine rokaš što više, dakle 2+gr je idealno, na tvoju kilažu ako možeš da priuštiš rokaj 150gr dnevno.
Kako bude rasla kilaža i mišići pojačavaj i ishranu.

Nemoj se plašiti hrane, ona ti je najveći prijatelj u izgradnji mišića. Opusti se, treniraj jako i jedi kao zver!
Mogu priustiti 150gr, ali nije pametno jer pre sam pitao Pedju kaze da je previse s obzirom da sam naturalac.

Najbolje mi bilo 2gr, imam 56  = 112 gr.

Jedno nesto me zbunjuje kod pileceg mesa, evo nutritivnog vrednosti:

Kcal - Kj - Uh - Proteini - Masti
Pileći batak (pohovan)   268-1121-8,3- 22        15,8  (nisam siguran jel one zdrave masti ili.. I da batak bez koze masti su 3 gr, al proteine 20 gr).

Pre sam ih jeo al nisam zapazio na nutritivne vrednosti :D masti skoro kao i protine, razlika je mala...

1121 o.O, mnogo

Van mreže Перун

• Lightweight Member
« Odgovor #51 poslato: Januar 17, 2016, 10:28:39 posle podne »
Ljudi moji ovaj troluje do besvesti. 8)

Van mreže LeeVu

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #52 poslato: Januar 17, 2016, 10:36:16 posle podne »
hahah
Pileći batak (pohovan)
(nisam siguran jel one zdrave masti ili.. I da batak bez koze masti su 3 gr, al proteine 20 gr).
haha

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #53 poslato: Januar 17, 2016, 10:44:41 posle podne »
Cimamo se ovde nas par dobrane 4 strane da ti iznivelisemo neke stvari a ti iz nebuloze u nebulozu,ja razumem da ne znas  neke stvari da treba da se objasni,ali da ne znas da protumacis tabelu od 2 reda stvarno ne razumem...  ???

Van mreže Kokiroki

• Lightweight Member
« Odgovor #54 poslato: Januar 17, 2016, 11:12:44 posle podne »
ima jedan dobar kanal na jutub kucaj nixa zizu ja sam pratijo njegovi saveti bio sam kao ti a sad posle godinu dana imam 97 kila i sav sam izrezan svaka zila mi se vidi

Van mreže Marko95

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #55 poslato: Januar 17, 2016, 11:28:51 posle podne »
Meni nije jasno zasto on dobija drugacije tretman od ostatka clanova foruma. Moguce je da cu dobiti opomenu nakon ovog posta, ali nije mi namera da prozivam bilo koga. Svi ostali kad su pisali ovako nesto kao ovaj clan, dobijali su teme da procitaju, a oko njega ste se bukvalno upljuvali da mu objasnite neke stvari, a on i dalje tera po svome.

Prijatelju slusaj, neces se umastiti, bas, ali bas si mrsav, znaci treba da jedes. Doktor ti kaze da imas "jaku krv", e pa svaka cast tom doktoru, a ti ako nastavis da rokas samo po proteinima (bez masti i uh), koliko sam skontao citajuci, sjebaces hormone i to ne samo testosteron, vec i druge hormone, pa dok ih ne izbalansiras, trebace da prodje dosta vremena.

Ne igraj se sa tim, CITAJ FORUM, ZAPISUJ STA SI PROCITAO i najbitnije PRIMENJUJ STECENO ZNANJE!

Van mreže oldschool

• Lightweight Member
« Odgovor #56 poslato: Januar 18, 2016, 12:27:26 pre podne »
Meni nije jasno zasto on dobija drugacije tretman od ostatka clanova foruma. Moguce je da cu dobiti opomenu nakon ovog posta, ali nije mi namera da prozivam bilo koga. Svi ostali kad su pisali ovako nesto kao ovaj clan, dobijali su teme da procitaju, a oko njega ste se bukvalno upljuvali da mu objasnite neke stvari, a on i dalje tera po svome.

Prijatelju slusaj, neces se umastiti, bas, ali bas si mrsav, znaci treba da jedes. Doktor ti kaze da imas "jaku krv", e pa svaka cast tom doktoru, a ti ako nastavis da rokas samo po proteinima (bez masti i uh), koliko sam skontao citajuci, sjebaces hormone i to ne samo testosteron, vec i druge hormone, pa dok ih ne izbalansiras, trebace da prodje dosta vremena.

Ne igraj se sa tim, CITAJ FORUM, ZAPISUJ STA SI PROCITAO i najbitnije PRIMENJUJ STECENO ZNANJE!

Ma tu kontrolu redovno radim (zakonski nas obavezuje u nashoj drzavi da moramo 1 napraviti kompletan test  da vide dal je sve u redu, mada nema potreba od ove diskusije, tu kontrolu sam radio pre nove godine, sto znaci nije od davno)..

Ok, skontao sam sta hoces reci i nema potrebe vise od te diskusije, a to za mrsav jest genetika po mom misljenju.

Procitacu na netu da vidim oko tog.
Pa tu tabelu sam inace video na http://www.tablicakalorija.com/meso.html
Gledam da neki bas zanimaju gde sam nasao tu tabelu... Mozda i nije tacno al odakle da znam...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #57 poslato: Januar 18, 2016, 06:26:45 pre podne »
Citat

1 mil % si u pravu

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #58 poslato: Januar 18, 2016, 06:31:42 pre podne »
Meni nije jasno zasto on dobija drugacije tretman od ostatka clanova foruma. Svi ostali kad su pisali ovako nesto kao ovaj clan, dobijali su teme da procitaju, a oko njega ste se bukvalno upljuvali da mu objasnite neke stvari, a on i dalje tera po svome.

Zato sto razumnoj osobi posaljes 3 linka i sve jasno,a ovom decku nacrtas i opet nije jasno... :)

Van mreže oldschool

• Lightweight Member
« Odgovor #59 poslato: Januar 18, 2016, 04:24:10 posle podne »
Meni nije jasno zasto on dobija drugacije tretman od ostatka clanova foruma. Svi ostali kad su pisali ovako nesto kao ovaj clan, dobijali su teme da procitaju, a oko njega ste se bukvalno upljuvali da mu objasnite neke stvari, a on i dalje tera po svome.

Zato sto razumnoj osobi posaljes 3 linka i sve jasno,a ovom decku nacrtas i opet nije jasno... :)
Zato sto nisam iz srbije, niti sam srbin pa da razumem u potpunosti srpski jezik...

@Marko95 Sta teram po svome, jedan kaze "Nabaci malo sale neces umreti", dok se trudim ovome da objasnim da ako vec nabacim i dobijem na kilaze, onda kad budem na dijeti onda se vracam o5 na isto, o cemu onda ta frka?
"Ugojavanje", ma daj molim te... Ako je to njegov cilj, ne znaci da i moj. Jednostavno svi nepotrebni komentari vezane za temu bolje ignorisite nego da odgovorite, pa dok ja njemu objasnim...

I za poslednji put kazem pridrzavacu se tako kako je pedja rekao za ishranu pa cu pratiti, nema potrebe vise od dalje diskusije!

300 poruke nepotrebne su ovde...

hahah
Pileći batak (pohovan)
(nisam siguran jel one zdrave masti ili.. I da batak bez koze masti su 3 gr, al proteine 20 gr).
haha
Pa jesam li ostavio link gde sam nasao nutritivne vrednosti? jesam..

@Pedja, ajd obrisi ovu temu bgt, nemogu se nervirati vise dok nekom objasnim stigosmo na 4 stranu.. Mislim stvarno...

Ajd da odgovorim i na ovo
Citat
a oko njega ste se bukvalno upljuvali da mu objasnite neke stvari
Citat
Krani na masu,nabaci malo sala neces umrijet
...
Jeste, od pedju svaka cast. Al ima i komentare koje su takodje i ne mogu biti shvacene kao "objasnjenje". KAKO bre ti ocekujes da poslusam ja ovo oko "Sala"? ako si citao komentare iz 1-2,3, videces kakav komentar sam dobio. TI dobijes na kilazi cim budes imao sala, a sta onda dodjem 60 kg, udarim def, spadnem 56-57 kg kao sad i opet isti :D mislim daj.

Kao sto jedan rece "Masa nije isto sto i Sala", pa ako je tako onda je to ok.. Samo znam da za cistu misicnu masu dok dobijes treba malo vise vremena ...

PS: nema potrebe od dalje diskusije.

Inace ne mogu si dozvoliti nabaciti sale, jer bavim se i fudbalom.. Pa takodje i kondicija mi je bitna, eto razlog zasto se bunim oko tog...
« Poslednja izmena: Januar 18, 2016, 04:33:34 posle podne oldschool »