Meni nije jasno zasto on dobija drugacije tretman od ostatka clanova foruma. Svi ostali kad su pisali ovako nesto kao ovaj clan, dobijali su teme da procitaju, a oko njega ste se bukvalno upljuvali da mu objasnite neke stvari, a on i dalje tera po svome.
Zato sto razumnoj osobi posaljes 3 linka i sve jasno,a ovom decku nacrtas i opet nije jasno...
Zato sto nisam iz srbije, niti sam srbin pa da razumem u potpunosti srpski jezik...
@Marko95 Sta teram po svome, jedan kaze "Nabaci malo sale neces umreti", dok se trudim ovome da objasnim da ako vec nabacim i dobijem na kilaze, onda kad budem na dijeti onda se vracam o5 na isto, o cemu onda ta frka?
"Ugojavanje", ma daj molim te... Ako je to njegov cilj, ne znaci da i moj. Jednostavno svi nepotrebni komentari vezane za temu bolje ignorisite nego da odgovorite, pa dok ja njemu objasnim...
I za poslednji put kazem pridrzavacu se tako kako je pedja rekao za ishranu pa cu pratiti, nema potrebe vise od dalje diskusije!
300 poruke nepotrebne su ovde...
hahah
Pileći batak (pohovan)
(nisam siguran jel one zdrave masti ili.. I da batak bez koze masti su 3 gr, al proteine 20 gr).
haha
Pa jesam li ostavio link gde sam nasao nutritivne vrednosti? jesam..
@Pedja, ajd obrisi ovu temu bgt, nemogu se nervirati vise dok nekom objasnim stigosmo na 4 stranu.. Mislim stvarno...
Ajd da odgovorim i na ovo
a oko njega ste se bukvalno upljuvali da mu objasnite neke stvari
Krani na masu,nabaci malo sala neces umrijet
...
Jeste, od pedju svaka cast. Al ima i komentare koje su takodje i ne mogu biti shvacene kao "objasnjenje". KAKO bre ti ocekujes da poslusam ja ovo oko "Sala"? ako si citao komentare iz 1-2,3, videces kakav komentar sam dobio. TI dobijes na kilazi cim budes imao sala, a sta onda dodjem 60 kg, udarim def, spadnem 56-57 kg kao sad i opet isti
mislim daj.
Kao sto jedan rece "Masa nije isto sto i Sala", pa ako je tako onda je to ok.. Samo znam da za cistu misicnu masu dok dobijes treba malo vise vremena ...
PS: nema potrebe od dalje diskusije.
Inace ne mogu si dozvoliti nabaciti sale, jer bavim se i fudbalom.. Pa takodje i kondicija mi je bitna, eto razlog zasto se bunim oko tog...