vidim da od moje dosadasnje eksperimentalne rezultate nije bilo nista vau samo sto sam bio mrsaviji
lose koncipirana ishrana kalorijski
Za maksimalnu stimulaciju misica da li je bitno da ga ceo vreme prilikom pokretanja i spustanja tega moras drzati napnatost tj svom snagom?
o ovome se moze dosta bas pricati, a obicno iza ovakvog pitanja stoji error u muscle mind konekciji. Tacnije lose je uspostavljas. Svakako tenzija i opterecenje koje sila vrsi na trenirani misic da bi izazvala hipertrofiju moze biti raznolika, moj ti je savet za pocetak da obratis paznju na uglove, RAZNE UGLOVE, kao i NEGATIVAN deo pokreta, usporavanje, tempo, pulsiranje pokretom, deljenje jednog pokreta na dve faze, izdrzaji u odredjenom delu pokreta, to se najbolje oseca na izolacionim vezbama.
Sto se tice pravljenja pauze medju serijama pravim po 1-2 minutu (zeljeni cilj mi je bio volumen jer sam mislio da volumen treninga je odgovoran za rast misica)
moze bit al ne mora, obicno za stagniranje u rastu postoje dva krivca : jos jednom-slabo koncipirana ishrana, neadekvatan odmor