rotirati noge sa ramenima
ja bih voleo da vidim onoga ko odradi dobar trenign nogu i ima snage da ide pod tus,a ne da odradi jos jednu kompleksnu msicnu partiju..iskreno
Upravo tako..jos ako radis i zadnju lozu skupa tesko da bi ti palo na pamet bilo koju drugu partiju raditi
ne iskljucujem mogucnost tih ili slicnih sistema i nekim fazama zasicenja treninga,stagnacije, bridgea izmedju takmicenja,kura bla bla bla bla.
Ozibljan pristup treningu nogu se podrazumeva i on mora da bude takav kakva se pravila nalazu i znaju.
Naravno,pricamo o adekvatnim rezlutatima nakon price.
E sad...jbg...ja kako vidim i dalje postoji elemntarni problem ne samo na ovoj temi nego i na temi od onog drugog momka,da se stvari gotovo nikada promeniti nece i da jako tesko se prihvata cinjenica o treningu.
Nemam licno vremena,ali nadam se da cu u nekoj skoroj buducnosti imati i u tom slucaju bih voleo da u periodu bulkinga (ne mog) nego bilo kog pojedinca omogucim 15 -20 dana treninga kod mene,a da ni rec ne progovorimo o ISHRANI,gde bih veoma jednostavnom metodom (a cini se da drugacije ne ide) pokazao kako se gubi kilaza na bulkingu
NIkako da se prihvati cinjenica da ne postoji trening za masu i za def i zao mi sada sto nmg da nadjem ono sto je bukas negde napisao u vezi zaljenja oko toga kako ne napraduje neko,itd itd itd..
U jednoj recenici je objasnio pricu oko toga