1-8 tjedana depo 1,000 mg/tjedno (testoviron depo)
1-8 tjedana deka 600 mg/tjedno (BIONICHE)
8-16 tjedana 300 mg/tjedno propionat (testolic)
8-16 tjedana 300 mg/tjedno trenA (BIONICHE ili BIOSIRA)
10-16 tjedana 60 mg/dan winstrol (BIOSIRA)
6-10 armidex 1tab/dan
ubacit cu jos clen i ECA,to jos neznam tocno kako.
planiram da pocnem s BW od nekih 95kg i BF 14%
KOliko različitih mišljenja u ovoj temi
Slažem se sa Dominikanom da treba skinuti bf% re kure, odradi dijetu i prajming i biće mnogo bolje onda. Lično bi tada vozio klen _(ali ja sam lud
). Dijeta jaka + klen (i ketotifen) za skidanje bf%, onda na sveže receptore zveknuti
E sad zašto menjaš estar testa u toku mi uopšte nije jasno. Možeš ti da voziš ent do kraja (jer je 8 nedelja ništa posebno, bolje je uvek 30
) ili zašto ne prop? Ne razumem
Da si takmičar bi možda i razumeo, ali ovako ne. Te priče depo voda itd iskreno mislim da vodu na rotacijama i ukoliko baš imaš potrebe AI ne možeš navući, ali OK. Svako telo nova iskustva i pre svega druga očekivanja
Onda ta dva 19-orsa...do pola vozim deku, pa onda acetat, ni to ne razumem zašto. Ne možeš rasti 8 nedelja, pa se onda seći. Ne kažem da ne može to na istoj kuri, može, ali mora duže da traje.
Sve u svemu ništa mi se iskreno ne dopada, niti bih ja tako nešto radio, ja bih se držao jednog estra testa. Može biti viša doza jedno vreme, posle kada ubaciš tren da bi smanjio nuspojave trena, mnogo je bolje smanjiti test, to sigurno, ali estar ne bih menjao. Ili depo ili propionetu do kraja
Sekao bih se muški kroz prajming, posle pustio malo i onda ubacio tren za poslednje 4 nedelje, ok može tada i wini, mada orale ne bih vozio duže od 4 nedelje. Deku bih čuvao za zimu, a sada bih se držao testa, trena i winija. Da se to polira može ući i primo, ali njemu treba vremena, pa ako ima mogućnosti za injektivnom verzijom može da ide od starta.
Mislim da moraš da rešiš šta želiš, ovako mi izgleda kao 8 nedelja ću rasti, a 8 se seći...Ne znam, ovo je samo moje mišljenje, ne mora biti tačno...
Amidex naravno kao ni bilo šta vezano za kontrolu e2 ne bih ni pipao dok nema potrebe. Mislim da ljudi ne shvataju da estrogen pomaže da izgledamo bolje, ne možete ga tako stalno useravati. Opet samo moje mišljenje