A sta je po vama siguran znak povisenog estrogena u toku kure? Ne racunajuci pravi bloat zbog povisenog estrogena (tesko je proceniti dal je estrogen, dal hidrat, dal so...dal nesto trece). Smanjeni i meki testisi, pojava velikog broja akni, bol u bradavicama prilikom vezbanja? Aromasin zavrsava posao u tom slicaju, i ako da, koja bi bila doza?
Takodje, nije mesto ovde pisati, ali ako je neko voljan da odgovori. Siguran znak problema sa DHT u toku kure je gubitak korena i proredjivanje kose. Koji DHT blokator bi najbolje odradio posao, i koja doza.
sve nabrojano ne mora biti nikakv niti apsolutni indikator osim bola u brodavacima i to ne dok treniras vec kada oblacis majicu,nadrzaji itd itd itd,ali to SVE nisu znaci da posezes sa supresorima a pogtovo ne za takvim kao sto je aromasin!!
Sa blokatgorima DHT nije bas da se igra na taj nacin i autosugestivno tipa: jaoooo gubim kosu.
Veliki je problem (hvala Bogu pa mmnogi odustaju zbog toga) STRAH i tako i treba da bude
Ono sto je jos veci problem je prica kako STRAH prevazici a to je upotreba AI
tipa: frka me je da zumam hemiju da ne dobijem GYNO-ovo je svima jedini i glavni problem,a svako ko se i malo razume reci ce Vam da je to jedan OD ako ne i najmanji,posto postoje "problemi" koji si sigurni da ce se destii u toku kure,ali o kojima se ne dize toliko prasine,i koji se naravno resavaju nesveseno posle kure-nije tema.
tema je ta famozna ZASTITA i mnogi ulecu u tu pricu i pecaju se bas na tome
Objasnio je NPP vec o cemu se tacno radi,a i ja sma mnogo puta pisao o tome sta se desava (povrtana sprega estr),tako da u strahu od nezeljenih posledica,poseze se sa "zastitom" i onda se desi potencijalni haos.
Svakodnevno dobijam dosta pitanja bast tog tipa: Pedjone,pa kako majku mu j..m,ne koristim nista vec 7 meseci i javi mi se gyno.Na moje pitanje,kakva je kura bila,odgovor je uglavnom slican.