Pozdrav dobri ljudi! Navest cu prvo osnovne podatke pa cu vam postaviti pitanje ispod. Znaci ovako...
GOD: 22
KG: 87
BF 16%
Meal 1: 120 zobenih, 3 jaja(1 zuto), banana, cajna zlica meda, mjerica wheya. Pomjesam to, pecem u tavi(Palacinka)
Meal 2: 150 meso, 150 brokula
Meal 3: 250 riza, 250 - 300 meso, povrce.
Meal 4: 150 meso, 150 povrce.
Meal 5: 500 hladnog kuhanog krompira sa korom naravno, 250 - 300 mesa.
Meal 6: 250 posnog, lanene sjemenke i neki orasi sa strane.
UH cca 400 PROT: 250-300 MASTI: 60-80
Brz metabolizam.
SUPPS: Whey, BCAA, Omega 3. Mozda ubacit i maltodextrin?
KURA:
2x SUST 350 SterOXLab, Exp. Date 08/2016 (Ako neko zna seriju ili ako mu pomaze)
1x DEKA 300 SterOXLab, Exp. Date 05/2016
Ubrizgavanje:
PON - PETAK: 1,5ml SUST, 1ml DECA
TRAJANJE KURE:
Imam dve bocice susta tako da si izracunajte koliko ce trajat, ja iskreno nemam pojma iako sam planiro 10 week cycle al sad koliko traje traje. Dali je to pametno?
Okej sad kad znamo sve o meni i mojem cycle/prehrani, idemo to prokomentirat. Samo bi molio da se niti ne javljate ako ne planirate pisati KONSTRUKTIVE kritike. Nemojte me shvatit krivo ali stvarno sam dosta citao po forumima, i uvijek se nade netko ko mora bit pametniji od svih i pocet baljezgat... Ja vas shvacam, imate godine i godine iskustva, jaci ste, veci, bolji, snazniji, kvalitetnijeg izgleda... Ali mene to trenutno ne interesira, zelim konstruktivnu kritiku, zelim da me neko ispravi ako grijesim, zelim da mi POMOGNETE. Hvala vam
Cisto da nadodam... Ovo mi je druga kura prva je bila TEST Enanthate 700ml i dbol 100 tabs. Dobitak je bio oko 15 kila, uopce neznam koliko je cistog al pretpostavljam da je oko 7,8. Zadrzo sam svaku stecenu kilu, mozda sam popiso 2 litre vode.
PITANJA GLASE: Dali je prehrana uredu? Dali su ubrizgavanja u tocno vrijeme? Kakva su vasa iskustva sa SterOXLabs SUST 350?(za deku sam cuo sam pohvale) Koje su vase sugestije? Sto bih trebao izmjeniti?(ukoliko naravno nesto treba izmjeniti) Dali mozda podici ugljikohidrate na 500-600?
Slike transformacije before/after cu objavit nakon zavrsenog ciklusa.
Hvala vam unaprijed!