ja iz rucka pokusam izvuc ono najbolje
npr kad je pohano obavezno skinem prezlu, ako na mesu ima vidljive masti to skinem itd.
taj rucak pojedem cisto onako iz postivanja (da se mater ne muci bezveze) , kolicinu kao moj brat od 10 god
i nisam znao tu informaciju da razlicite vrste obrade imaju tako velik utjecaj na meso (inace u gulas mater stavlja teleci but (skine one lojeve,kozu i ostalo ako ista ima jer se to njoj gadi (ako si na to mislio u primjeru gulasa)
imas li ti mozda jos neki primjer sta bi ubacio namjesto tog rucka ili nadopunu njemu, ili mislis da cak nije ni potreban jer u ovim obrocima po meni grubom proracunu ima ja mislim 2gr/kg, a sto se tice cikliranja uh to moram malo prouciti, neznam kolko bi kojim danom. da li bi mozda bilo danima dok imam trening veci unos uh, a ova dva dana odmora povecat unos masti na
to za dorucak mogu pokusat neke izmjene, a sto se tice wheya nabavljam ga po 300kn/5kg(nezz kako je kod vas u srbiji, ali vamo je to dosta povoljno,barem meni) pa mogu pit i dorucak, za skolu sam vidio na netu da ima dosta onih recepata za proteinske plocice sa zobenim pahuljicama (P + spori UH) da li bi to moglo proci (nema nikakvi sranja u njima)
sto se tice treninga radim ovako: 1. prsa-tric, 2.noge, 3. odmor(napravim malo list nekih 3-4 serije) 4. ramena-bic, 5. leđa 6. odmor (isto 3-4 serije list), 7. prsa tric, 8. rame-bic, 9.leđa, 10. odmor (list)
prsa: ravni, kosi, propadanja + neka izolacija
noge: cucanj, mrtva (ravne noge), iskorak, 2 superseta fleksija i extenzija, i na kraj treninga koliko mogu bw cucnjeva na svakoj nozi pojedinacno
ramena: military ili sjedeci potisak (jedan trening jedno jedan trening drugo), odrucenje predrucenje, zadnje rame nez kako se zove vjezba(mi je zovemo obrnuti fly) + za kraj stavim 35kg na masini pa napumpam koliko mogu
biceps: pregib sa ravnom ili EZ (mjenjam), ali cesce ravna, koncentracijski pregib (ili kak se vec zove, ugl lakat na koljeno i dizi) + chin ups koliko mogu jedna serija
triceps: oni potisak sa cela (EZ sipka), konop + uski sklekovi jedna serija max
leđa: mrtva(radim ih jednom tjedno) lat prednji, veslanje sa t sipkom ili lat na donjem koloturu (mjenjam), zgibovi(siroki) 4 serije max (bw) i ako taj dan ne radim mrtva radim malo hyperextenziju
pozz i hvala na odgovorima