Zaista odlazi u besmislenost
ali evo zadnji pokusaj:
mislim da je neverovatno losa osim ako imas neke argumente za suprotno.
Argumente iznosim u nazad 10 godina,tj od kada mi je dopsutan intrenet kako na ovom forumu,na mom bgu koji ima 2 mil pregleda,tako na FB pagu,i argumente sam dokazao u praksi kako na sebi,tako i na drugima.Ja nemam vremena da pisem ovde gluposti/knjige jer da bi napisano imalo tezinu mora da ima adekvatne recenzije,a ako ih nema onda ostaje samo napisano,kao ovo sto ti citas i linkujes
a ako se te belancevine iskoriste za misice
poksuaj da prilikom citanja razumes napisne stvari i ne shvatas onako kako ti je lakse
Sto se tice energije u prvom delu rececnie DA,ali ovo sto sma ti qvotao je isto kaada bi rekao:
imam auto na dizel i ide mi odlicno,
zakljucak je da ako naspem belozvni,on ce da ide neko vreme i to ce gorivo biti iskoristeno za pogon,a posle ce da stane*-ali koga to briga...
U knjizi u kojoj je metod opisan ima dosta studija u kojima je zakljucak da se bazalni metabolizam ne menja be zunosa hrane
rekoh ti o kknjigama i studijama
a taj zakljucak je odgovrno tvrdim NOTRONA BUDALSTINA
uzimati ako zelite da poboljsate polni zivot,
Naravno,misli se ne BUKVALISTICKI vec se misli da smanjen nivo sala,(triglecirida,holestrola itd itd i na koje neke od supstanci dirketno uticu) znaci VECI NIVO TESTOSTREONA,a sa tim logicno je da je olaksan i poboljsan sekusalni zivot. Vise tesostreona znaci dirketno i pojacanu lipozu usled prepvoldavanja testa kao primarnog hormona itd itd itd..do ovih studija,ocigledno nisi dosao jos uvek
i fascinatno je da obicno ljudi zele da povecaju svoj sexualni nagon,polni zivot ,povecaju testostreon itd a ti ne? A inace,pokusaj da shvatis da ti je smanjem libido i nagon sigurno usled povecanog nivoa estorgena,verovatno kortizola,usled stresnih stvari koje si radio svom telu
.
Ima dosta sastojaka koji mi nisu poznati.
ti si neki farmaceut pretpostavljam kada bi ti trebalo da budu poznati sastojici u pojedinim supelemtima?