Novembar 14, 2024, 09:44:15 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: HITO POMOC! Gyno ili ne?!  (Pročitano 9361 puta)

Van mreže Bodyguardxmen

• Član
  • *
Odg: HITO POMOC! Gyno ili ne?!
« Odgovor #15 poslato: Decembar 25, 2015, 05:14:16 posle podne »
Ne znam, genetski nikad nisam imao tu tvrdocu misica koja odlikuje tu zrelost. Genetski je to valjda. Nije sve u zrelosti misica, bice zreo, ima vremena. Slike su posle metana koji je nabio vode dosta.
Vi ste verovatno uvek bili strpljivi, proumisljati i sve perfektno radili u zivotu. Nikada gresku napravili niste. Je l da?
Treniram 2 godine aktivno, sa 71.5 sam se popeo na 95kg prirodno. Planiram da se takmicim, gde je koliko ja znam upotreba aas neizbezna... tako da je bilo pitanje vremena kad uzeti.

Van mreže _Stefan

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #16 poslato: Decembar 25, 2015, 09:37:37 posle podne »
Druze, ovde te svi savetuju pametno, onako kako treba. To da li je neko gresio ili ne, nije bitno sad vec je valjda bitnije nauciti nesto, a hvala Bogu ovde na forumu ima toliko dobrih tekstova i dobrih ljudi koji uvek izlaze u susret, e sad to sto nekome ne odgovara odgovor koji je dobio to je druga stvar. Iskreno mislim, da je pametnije da si "izvukao" jos dosta prirodnim putem a svakako je to moguce uz trening i ishranu pa tek onda kad dobro razmislis o daljem napretku odnosno o aas. Ta zrelost misica se dobija vremenom, to sto si sa 70 kg "nabacio" 95 ne znaci da si izvukao svoj maximum..treba formirati telo,nece to anabolici uraditi tek tako. Mozda gresim ali to je moje misljenje. Pozz

Van mreže Bodyguardxmen

• Član
  • *
« Odgovor #17 poslato: Decembar 26, 2015, 01:46:25 pre podne »
Slazem se u potpunosti,  dosta sam pametnih i korisnih stvari procitao ovde iz tog razloga postavljam ovde teme i pitanja. Dajem sve od sebe da ciklus odradim sto pametnije i kvalitetnije, iako sam rano poceo sa AAS.  Hvala na odgovoru :)

Van mreže kaljestro

• Middleweight Member
« Odgovor #18 poslato: Decembar 28, 2015, 02:33:28 posle podne »
Мени је најгенијалније што се сви воде причом НИЈЕ ОВИМА НИШТА БИЛО, НЕЋЕ НИ МЕНИ. УЗЕО ЈЕ ОВАЈ, ВАЛА МОГУ И ЈА.

Неки тренирамо и мало више година, па смо и даље стрпљиви... Довољно нам је кад видимо да смо бољи него прошле године у том периоду, што је и знак да напредујемо :)

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Super-heavyweight Member
  • Hammers and nails
« Odgovor #19 poslato: Decembar 28, 2015, 03:23:00 posle podne »
Ma ljudi bilo da krecete sa AAS sa 15,18,20,30 ili 50 godina najvaznije je biti svestan kako dobrih strana roidsa isto tako pa cak je i bitnije biti svestan LOSIH strana.I ako si u glavi spreman da se kockas sa losim stranama zarad dobrih onda sta god da se desi "sam pao,sam se ubio". Naravno najveca je greska AAS shvatiti zdravo za gotovo,ja to vrlo dobro znam,idem u srednju skolu od 1800 muskaraca i mogu za 2 minuta da nabrojim 15 tipova koji su na solo metanu. (to je ta prica o edukaciji...)
Slazem se u potpunosti,  dosta sam pametnih i korisnih stvari procitao ovde iz tog razloga postavljam ovde teme i pitanja. Dajem sve od sebe da ciklus odradim sto pametnije i kvalitetnije, iako sam rano poceo sa AAS.  Hvala na odgovoru :)

Koliko godina imas?

Van mreže Marko Dj.

• Middleweight Member
« Odgovor #20 poslato: Decembar 28, 2015, 07:45:50 posle podne »
Мени је најгенијалније што се сви воде причом НИЈЕ ОВИМА НИШТА БИЛО, НЕЋЕ НИ МЕНИ. УЗЕО ЈЕ ОВАЈ, ВАЛА МОГУ И ЈА.

Неки тренирамо и мало више година, па смо и даље стрпљиви... Довољно нам је кад видимо да смо бољи него прошле године у том периоду, што је и знак да напредујемо :)
Djelimicno si u pravu..
ali znas i ono 100ljudi 100cudi
iskreno mene mnogo nervira to sto 90% osoba,koji i jesu korisnici odma pocinju pricu sa odvracanjem,sa pricom kako moze se i natural napredovati,samo strpljenja i tu neko moralisanje nepotrebno...
da se razumijemo,ne kazem da likovima poput ovog korisnika,da njih treba podrzavati i dizati..ali rijetko ko pravi razlike..a mogu se kladiti da iste te moralne gromade,isti ti su poceli sa ciklusima daleko od pametnog,dobro isplaniranog..

Van mreže kaljestro

• Middleweight Member
« Odgovor #21 poslato: Decembar 28, 2015, 11:49:22 posle podne »
O да, далеко од тога...
А контам да их одвраћају од тога јер виде њихово тренутно стање, или виде стање након циклуса које буде у већини случајева такво да се сваки пут смијем и крстим како неко може да одради циклусе, да ризикује доста тога и да не личи ни на шта након...
Кол'ко их имаш по Пг који узимају и ни на шта не личе. Или она друга група која личи на нешто само док узима, после нула...

Van mreže Pirat

« Odgovor #22 poslato: Decembar 29, 2015, 10:02:41 pre podne »
Citat
iskreno mene mnogo nervira to sto 90% osoba,koji i jesu korisnici odma pocinju pricu sa odvracanjem,sa pricom kako moze se i natural napredovati,samo strpljenja i tu neko moralisanje nepotrebno...
da se razumijemo,ne kazem da likovima poput ovog korisnika,da njih treba podrzavati i dizati..ali rijetko ko pravi razlike..a mogu se kladiti da iste te moralne gromade,isti ti su poceli sa ciklusima daleko od pametnog,dobro isplaniranog..

To je istina ali iza toga stoji jos jedna veca istina i ko razume shvatice , ko je pametan njemu dovoljno, a to je da je tih 90 posto korisnika, pa cak i onih koji su na najbolji moguci nacin koristili AAS, skapiralo da je to sve kozmetika. Sto znaci da vremenom , na ovaj ili onaj nacin telo ima tendenciju da se vraca na nulu , tj. u najboljem slucaju na svoj genetski maksimum koji isto mora da se odrzava redovnim treninranjem i ishranom. Individualna je stvar sto se tice vremena kada ce se to desiti , ali je neminovno, jer genetika je genetika i na kraju preovladjuje na ovaj ili onaj nacin. Sto znaci da i ako radis cilkus, to bi trebalo da se cilja ne na kvantitet , nego na kvalitet, koji ce svakako duze trajati.
A s obzirom na nus pojave , treba da imas debeli raqzlog  zasto bi to radio, a to je takmicenje, sportski rezultati i naravno da si se sa sobom pomirio da ces u sportu biti dokle god dises... e onda to tek tada ima smisla. Zato sto je ta prica kozmetika i zato sto je vecina AAS usera iskusilo gubitke na neki nacin mase u nekom trenutku , zato te vecina i odvraca od toga , to je jedan od razloga zasto prvi ciklus u 99 posto slucajeva nije poslednji...

Van mreže pseudomonas

• Lightweight Member
« Odgovor #23 poslato: Decembar 29, 2015, 06:48:03 posle podne »
Meni samo nije jasno sto ljudi koji nemaju iskustva sa aas uopste komentarisu ,cak iako imaju dobru nameru?Ja nemam prava na to  i necu da se trpam gde mi nije mesto.Nisam radio sterose, necu ih raditi i necu drugome soliti pamet o onome u cemu imam 0 iskustva.Zeleo bi da sugerisem Pedji, posto je jasno ko je i sta je,da ako moze da odredi ljude koji svojim iskustvom i znanjem, a ima ih,budu zaduzeni za ovu sekciju i da samo oni daju savete i sugestije i sta god,ovako ne vidim smisao majke mi...Posto ovo nema veze sa temom obrisite  moj post, meni je samo vazno da admini vide...

Van mreže kaljestro

• Middleweight Member
« Odgovor #24 poslato: Decembar 29, 2015, 10:10:24 posle podne »
Па ваљда зна неко кога ће послушат' на форум... Неће сигурно послушат' мене ако му кажем да се шиба нечим, него ће вјероватније послушат Пеђу, Милана, Букаса итд. да не набрајам сад....

Van mreže Pirat

« Odgovor #25 poslato: Decembar 30, 2015, 08:12:35 pre podne »
Meni samo nije jasno sto ljudi koji nemaju iskustva sa aas uopste komentarisu ,cak iako imaju dobru nameru?.

jesi ti video nekog ko nema iskustva sa aas da deli savete oko cilkusa? ili savete koji se odnose na zdravlje tokom istog itd...  a pre svega treba da znas i da ako imas znanja (iskustvo je relativan pojam), oko ovih stvari uopste nije zahvalno deliti savete , jer osoba ako zezne zdravlje moze posle tebe da ganja , da si ti kriv za to...

Van mreže Marko Dj.

• Middleweight Member
« Odgovor #26 poslato: Decembar 30, 2015, 09:13:21 pre podne »
jesi ti video nekog ko nema iskustva sa aas da deli savete oko cilkusa? ili savete koji se odnose na zdravlje tokom istog itd...  a pre svega treba da znas i da ako imas znanja (iskustvo je relativan pojam), oko ovih stvari uopste nije zahvalno deliti savete , jer osoba ako zezne zdravlje moze posle tebe da ganja , da si ti kriv za to...
taj koji pita za savjete i ti mu ne udijelis,pocice na neko drugo mjesto i procitati ili mu neko drugi dati savjet,koji je xx puta gori i koji mu stvarno moze naskoditi,i sta si postigao sa tim? ako vec toliko brines o zdravlju drugih itd
a ako osoba zezne zdravlje i juri tebe,mislim to je malo glupavo,od strane te osobe naravno..jer zna u sta se upusta i niko drugi mu nije kriv mimo njega samog
vjerovatno neces reci ee uzmi to i to,pici toliko i toliko i bice ti super.
vec ce reci pa znas kako mozes to i to,to ti je neka osnova,ali ipak prouci malo tu tematiku i budi siguran da to stvarno zelis,kako pozitivne moguce je da ces imati i negativne strane koriscenja itditd,da ne dubim,kapiras poentu

Van mreže Pirat

« Odgovor #27 poslato: Decembar 30, 2015, 09:25:48 pre podne »
Citat
a ako osoba zezne zdravlje i juri tebe,mislim to je malo glupavo,od strane te osobe naravno..jer zna u sta se upusta i niko drugi mu nije kriv mimo njega samog

bas to se desava, ne zbog toga sto znaju ljudi ili ne znaju u sta se upustaju , nego zato sto su neodgovorni, nezreli i kao takvi uvek je lako da prebace krivicu na drugog, u nekim zemljama sam siguran da moze da pokrene i krivicni postupak protiv tebe ako hoce...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #28 poslato: Decembar 30, 2015, 09:39:57 pre podne »
Citat
,mislim to je malo glupavo,od strane te osobe naravno..

nisam jucer hteo o ovome
ali npr znam 10ak slucajeva koji su zavrsili opasno,opasno lose-veruj mi.
Krivi savet,pogresnom coveku i jbg...
glupavo jeste..naravno i slazem se...

Van mreže Pirat

« Odgovor #29 poslato: Decembar 30, 2015, 11:14:13 pre podne »
pa to je poenta price , ko je glup i neodkazan , njemu ni dobar savet ne znaci nista...