Novembar 14, 2024, 09:45:21 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: HITO POMOC! Gyno ili ne?!  (Pročitano 9363 puta)

Van mreže Bodyguardxmen

• Član
  • *
HITO POMOC! Gyno ili ne?!
« poslato: Decembar 24, 2015, 03:28:07 pre podne »
Pozdrav drugari.
Da ne duzim, jer sam jako uplasen.
poceo sam kuru pre 5 nedelja koja se sasstoji od dbol 30mg ed, test e 500mg nedeljno i boldenone undecylenate 500mg nedeljno.
Pre nedelju dana sam iskusio blaggu sensitivnost u levoj bradavici, ostljivija na dodir i cesto se stvrdne, samo u levoj bradavici. Od tada nemam nikakve simptome, mozda i dalje tu senzitivnost, ali nista drugo. Danas mi se vidno razlikuje leva bradavica od desne, i mogu napipati bezbolno vlaknasto tkivo sa nekim kvrgama velicine pasulj zrna. Naime, oduvek sam imao izrazenije bradavice koje nikad nisu bile upaljene ili bilo sta, nemaju kvrga i to, ali se tu nakuplja voda i masne naslage, dok sam bio na dijeti i znatno smanjio bf, postale su ravne.
evo i slika
Tkivo koje napipavam ne boli, niti te kvrgice. Kada podignem ruku kao na slici, i stavim kaziprst i srednji prst na bradavicu i cirkularnim pokretom masiram, onda ne osecam nikakve kvrge ili tkivo.
Da li da pocinjem sa nolvadexom ili arimidexom, koje doze i u slucaju da je gyno, hoce li atrofirati vremenom? neki mi govore da je normalno da se reaguje tako na prvu kuru, da ce posle pct-a spasti, ali mene je strah i konstantno razmisljam o tome. bio bih zahvalan na pomoci.
« Poslednja izmena: Decembar 24, 2015, 03:34:12 pre podne markoilich8 »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: HITO POMOC! Gyno ili ne?!
« Odgovor #1 poslato: Decembar 24, 2015, 06:04:05 pre podne »
iz kog razloga pitanje i ovde?
mislim,nisi dobio odg ili kako?
Bas jucer sam dobio pitanje:
Pedja,sta da radim,dobio sam gino 1.5 god nakon kure!!
I onda sam krenuo da objasnjvam ZASTO je dobio,o benefitima "zastite" na kuri koju je korostio (femara) pa strahovitom "pct" koji je korostio itd itd itd.a na kraju se ipostavilo da je upravo ono sto sam i rekao.
Svo vreme se u stvari BOJAO od kure (u koju nije trebalo ni da ulazi),i u tom strahu je nacinio gresku bas koju nije zeleo.

U svakom slucaju
na kraju je rekao: hvala ti,pametan se uci na TUDJIM greskama,a mi budale na svojim.

jbg

Van mreže Bodyguardxmen

• Član
  • *
« Odgovor #2 poslato: Decembar 24, 2015, 11:37:19 pre podne »
Hvala Pedja, uzecu ai 0,5 eod. Nego, nije lako, sam zivim, sam dajem injekcije, sam kuvam, nemam sa kime da se konsultujem, sve sam sam naucio i citao, svako svoju pricu vodi, pa sam resio ovde da postavim.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #3 poslato: Decembar 24, 2015, 12:10:12 posle podne »
Citat
, svako svoju pricu vodi, pa sam resio ovde da postavim.

pa zar ne nisi pitao na FB i dobio odg? i ko vodi svoju pricu,itd itd? nista te ne rauzmem
ne kapiram?

Citat
nije lako, sam zivim, sam dajem injekcije, sam kuvam, nemam sa kime da se konsultujem,

koji je cilj ove price?
« Poslednja izmena: Decembar 24, 2015, 12:16:21 posle podne Pedja_Petrovic »

Van mreže Bodyguardxmen

• Član
  • *
« Odgovor #4 poslato: Decembar 24, 2015, 01:16:02 posle podne »
Cilj te price je da stvorim sliku kako to otprilike izgleda trenutno, sam si, sve sam radis, studiras, idu ispiti, bockanje, pa zasvrbe bradze, pa se malo u*eres, pa paranoja, prvi put si u svemu tome.... Nije lako.... Zato sam napisao. Svako svoju pricu vodi u smislu ljudi iz teretane, koji kazu nije nista, vratice se, drugi kazu jeste, pocni ai, treci pocni nolva... Znaci iz price koju si napsiao, izvlacim sledece, da sam se istripovao, da ne treba da uzmem ai, ali ako sam bas uplasen da ga uzmem?
« Poslednja izmena: Decembar 24, 2015, 01:19:53 posle podne markoilich8 »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #5 poslato: Decembar 24, 2015, 02:37:11 posle podne »
Cilj te price je da stvorim sliku kako to otprilike izgleda trenutno, sam si, sve sam radis, studiras, idu ispiti, bockanje, pa zasvrbe bradze, pa se malo u*eres, pa paranoja, prvi put si u svemu tome.... Nije lako.... Zato sam napisao. Svako svoju pricu vodi u smislu ljudi iz teretane, koji kazu nije nista, vratice se, drugi kazu jeste, pocni ai, treci pocni nolva... Znaci iz price koju si napsiao, izvlacim sledece, da sam se istripovao, da ne treba da uzmem ai, ali ako sam bas uplasen da ga uzmem?

Prica tece upravo kako sam ti i rekao-sto se tice tog dela,a sto se tice price oko dela,sam sam,sam se bodem,snalzim se,kuvam,muvam,itd itd, tom delu bih postavio ponovo pitanje cilja,opravdanosti,svrhe i svega ostalog.Ne znam da li me razumes?

Van mreže Pirat

« Odgovor #6 poslato: Decembar 24, 2015, 02:43:39 posle podne »
jesi ti gino dobio godinu i po dana nakon kure ili u toku kure? inace momak se uplasio ocigledno ... nema tu sada sta da se tripujes ili plasis, dobio si savet i iskoristi ga. Nema razloga da trazis dalje ...
« Poslednja izmena: Decembar 24, 2015, 02:53:21 posle podne pirat »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #7 poslato: Decembar 24, 2015, 02:48:15 posle podne »
jesi ti gino dobio godinu i po dana nakon kure ili u toku kure?

gde vidis ti gyno njegov?

Van mreže Pirat

« Odgovor #8 poslato: Decembar 24, 2015, 02:55:19 posle podne »
ja ne vidim iskreno gino nego sam pogresno protumacio da ti se momak javio i na fb... na ovim slikama nema ...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #9 poslato: Decembar 24, 2015, 03:33:43 posle podne »
ja ne vidim iskreno gino nego sam pogresno protumacio da ti se momak javio i na fb... na ovim slikama nema ...

pa to...da
kazem
isto pitanje je postavio meni i kako kaze jos nekolicni itd sto i nije sada toliko bitno.
vec nezn..imam utisak da nije zadovljan sa odgvorima...

Van mreže -=Deki=-

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #10 poslato: Decembar 24, 2015, 05:53:03 posle podne »
Ja samo ne znam ko te izlagao da ti sa ovakvom konstitucijom i strukturom misica uzimas bilo koje steroide??Tebi treba jos dosta prolivenog znoja u teretani,dobre hrane,iskustva i pristupa treningu i poznavanje svoga tela pa tek onda ako se odlucis da poboljsas malo izgled..Ovo je ludilo da se uzima sa ovakvim izgledom tela steroidi,ali ludilo..Neverovatno sta cu sve videti i procitati..Ti cak nisi ni napredniji vezbac nego obican pocetnik od par meseci..
Limit in the sky!

Van mreže Bodyguardxmen

• Član
  • *
« Odgovor #11 poslato: Decembar 25, 2015, 09:09:44 pre podne »
Hvala svima na odgovorima! Visok sam 185 i trenutno imam 99kg sa nekih mozda 13-14 % bf. Grudi i ramena uvek zaostajala. Planiram da se takmicim, sto se treninga tice, daleko sam od pocetnika. Evo danas treba da pocnem sa Ai. Evo slika od jutros. Pa vi procenite. Konkretno, nemam kuglu neku ogromnu sad, ali imam kuglicu malo po strani od bradavice ka spoljnom delu pectorialisa i neko vlakno u kome su te kuglice je siroko nekih mozda 5cm, nista ne boli, bradavica nije sensitivna toliko. dok nosim majicu , primeti se da je uvecana u odnosu na desnu.
« Poslednja izmena: Decembar 25, 2015, 09:15:00 pre podne markoilich8 »

Van mreže Bodyguardxmen

• Član
  • *
« Odgovor #12 poslato: Decembar 25, 2015, 10:56:07 pre podne »
Razmisljam sad, mozda sam previse ispipavao pa ih nadrazio, jer me ne bole uopste...

Van mreže Miodrag00000

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #13 poslato: Decembar 25, 2015, 03:57:08 posle podne »
Ti onda vjerovatno lose treniras ili lose jedes. Moj brat koji trenira malo vise od godinu dana ima mnogo bolju zrelost misica nego ti na steroidima a kazes da nisi pocetnik.
Koliko imas godina i koliko to dugo treniras?

Van mreže -=Deki=-

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #14 poslato: Decembar 25, 2015, 04:04:04 posle podne »
U danasnje vreme momci kad se odluce da krenu u teretanu prvo kupe 2-3 vrste steroida od facebook dilera pa tek onda naruce rukavice i kais..Hocemo sve,odmah i sada..!!..Rock and roll!!! 8)
Limit in the sky!