Novembar 14, 2024, 02:16:33 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.356 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Bioniche Pharma T-bol  (Pročitano 4927 puta)

Van mreže korisnik125

• Član
  • *
Bioniche Pharma T-bol
« poslato: Decembar 21, 2015, 10:35:55 posle podne »
Pozz svima,trazio sam po google al se slabo spominje,zanimaju me iskustva za bioniche pharma,jel neko probao
usput da pitam sta mislite o turinabolu,onako solo,neka blitz kura,cisto da malo pogura,znate ono kad dodje pa nikako da prevagne kilaza,jednostavno nema pomaka
D-bol ne bih,imam losa iskustva sa njim i ne pada mi na pamet bas,injektivne ne zelim jos
uglavnom zanima me oko proizvodjaca bioniche pharma,svaka informacija dobro dosla,drugo pitanje i ne morate odg vec unaprijed znam da nemam sta puno ocekivat od solo turinabola ali eto

Van mreže NPP

• Cruiserweight Member
Odg: Bioniche Pharma T-bol
« Odgovor #1 poslato: Decembar 22, 2015, 06:46:51 pre podne »
Nemamo lepo mišljenje o solo oralima. Ako stane napredak treba se možda osvrnuti na neke nepoznate koje prethode ovoj jednačini iz koje niko nije izašao neuboden :D

Znači ako je sve sređeno pre toga, a vozilo i dalje ima ispod haube SDI motor, možda je vreme da ga zameniš za TDI, a ne samo da čipuješ postojeći motor oralima :D :D
Ne prodajem AAS niti imam koga da vam preporučim, molim vas ne pitajte me to.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #2 poslato: Decembar 22, 2015, 11:36:46 pre podne »
i idemoooooooooooo
nema druge...

Citat
Znači ako je sve sređeno pre toga, a vozilo i dalje ima ispod haube SDI motor, možda je vreme da ga zameniš za TDI, a ne samo da čipuješ postojeći motor

BRAVO burazere!!

Van mreže korisnik125

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: Decembar 22, 2015, 01:30:45 posle podne »
Pa nije bas sve sredjeno,u prehrani bude dosta odstupanja putujem svaki dan na fakultet i nazad bude tu junk hrane al trudim se da je ima minimalno i kuci kad dodje drzim se propisanog
Onda trening,radim trening za masu znaci krace al intenzivnije,e sad problem je sljedeci,vec duze vrijeme ne mogu dobit upalu,bas nicega,ne osjetim bol uopste ko da nisam ni treniro,zadnji put sam triceps ubio bas do otkaza i bolio je stvarno,dok je proslo 2h popustilo me i nista ni upale nit sta,sto se tice teretane uslovi su perfektni,ima sta pozelis,prije dobijem upale da ne mogu rukom micat,da bas bas boli,sad nista

i da dodam,prije sam pravio pauze malo duze i onda nastavim i bude super,sad nisam pravio,al nije rjesenje pauzu napravit, treniram svaki dan od pon do petka,odmara se subota i nedelja,nekad bude iznimka npr srijeda da ne treniram
« Poslednja izmena: Decembar 22, 2015, 01:41:21 posle podne korisnik125 »

Van mreže NPP

• Cruiserweight Member
« Odgovor #4 poslato: Decembar 23, 2015, 06:38:49 pre podne »
Mislim da si sve sam sebi odgovorio. Traži rupe u ishrani i treningu. Ja iskreno volim PL treninge, tj 531 BBB sistem, gde ima i hipertrofije, možda da probaš neki sistem, ako već imaš fino iskustvo. Par ciklusa, pa se vrati na BB

Van mreže korisnik125

• Član
  • *
« Odgovor #5 poslato: Decembar 23, 2015, 10:42:34 posle podne »
ipak sam ga upotrjebio,tesko je odolit,jer vec sam imao pakovanje kod kuce,60 tableta,skrooooz su siitne,malo pakovanje,poceo sam uzimat 3x na dan,znaci ujutro nakon jela, onda rucak prije treninga (koji bude oko sat-dva prije treninga) i navece prije spavanja
znaci to je oko 9-10 ujutro,onda oko 4 po podne, i navece oko 11-12,sve je razmak 7h  OTPRILIKE
Dalje,motivisalo me jako,sta sam danas sve pojeo,jednostavno vise vodis brige oko hrane jer ti da je iskoristit taj ciklus maksimalno,slikao sam svaki obrok,al dugo nisam imao vise obroka a da su bas jaki,rasturilo me danas,trening je bio oko pola 7

Van mreže NPP

• Cruiserweight Member
« Odgovor #6 poslato: Decembar 24, 2015, 06:29:32 pre podne »
20x3=60. Nadam se da ćeš za 20 dana uraditi ono što hoćeš sa svojim telom i da ćeš nam okačiti slike kako si se prekucao. Ako ne onda bar slike obroka. Jesus

I am out

Van mreže korisnik125

• Član
  • *
« Odgovor #7 poslato: Decembar 24, 2015, 10:53:40 pre podne »
Ciklus 20 dana,ne mogu ocekivat nista previse ali pomaka mora biti,evo ustao sam sad i jest cu prvi obrok i slikam sve detaljno

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #8 poslato: Decembar 24, 2015, 11:28:50 pre podne »
Ciklus 20 dana,ne mogu ocekivat nista previse ali pomaka mora biti,evo ustao sam sad i jest cu prvi obrok i slikam sve detaljno

neces uraditi naravno NISTA

Van mreže korisnik125

• Član
  • *
« Odgovor #9 poslato: Decembar 24, 2015, 05:51:17 posle podne »
Bas nista? PA Mora bit mali pomak bar

Van mreže korisnik125

• Član
  • *
« Odgovor #10 poslato: Decembar 24, 2015, 07:20:07 posle podne »
Jednim djelom si upravu treba bar 100 tableta,kratak je ciklus,al mogu kupit jos ako mislis da je radi ciklusa,a sad ako mislis da solo turinabol nece djelovat to jos ne znam

Van mreže -=Deki=-

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #11 poslato: Decembar 24, 2015, 08:40:55 posle podne »
daj neku sliku od trenutne forme
Limit in the sky!

Van mreže korisnik125

• Član
  • *
« Odgovor #12 poslato: Decembar 24, 2015, 11:29:44 posle podne »
rekao sam postaviti ishranu pa evo,nije neka ishrana danas bila al dobro,nekad bolje nekad losije ,ne mozes uvijek idealno bit

Izgleda kao da ima puno spageta ali ispod njih je tunjevina,bilo je 2 konzerve tunjevine,nisam zapamtio koliko gr je bilo

Pojeo sam samo pola,previse mi je bilo,mislio sam da mogu i to na kraju pojest al nije islo,i bas sam pun i nisam siguran da cu moci pojesti obrok prije spavanja

I sta na kraju bi ? dal ce bit nesto il necu dobit nista ? da uzmem jos turinabola ? ubacim d-bol umjesto njega ? prijedlog,pomoc,dajte nesto,da prestnem uzimat ako nece djelovat ?
« Poslednja izmena: Decembar 25, 2015, 12:02:52 pre podne korisnik125 »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #13 poslato: Decembar 25, 2015, 05:21:14 pre podne »
preatani sa uzimanjem STO PRE
i pod hitno na temu ISHRANA - SUPLEMENTACIJA....

Van mreže NPP

• Cruiserweight Member
« Odgovor #14 poslato: Decembar 25, 2015, 07:30:09 pre podne »
preatani sa uzimanjem STO PRE
i pod hitno na temu ISHRANA - SUPLEMENTACIJA....
+ 1000