Pozdrav, imam 22 godine i ogroman problem sa kilazom, visok sam 189cm a tezak dobrih 112kg, gradjen sam kao android tako da je sve bukvalno u stomaku, nemam problem sa prejedanjem niti potrebom za hranom, samo se gomilalo godinama i lenjost je ucinila svoje, do svoje 18e godine sam redovno trenirao i drzao normalnu kilazu, kako sam prestao sve je pocelo da se lepi, konacno sam odlucio da vise tako ne moze i pre par nedelja sam poceo da treniram, u 7 ujutru na prazan stomak sam na trcanju, zbog tezine i jako slabe kondicije jedva uspem izdrzati po 3-4km ali napredujem vidno, uvece sam u teretani kako ne bi izgubio misicnu masu i teretana mi je uzivanje naspram kardia, moj problem je ishrana, procitao sam gomilu foruma i dalje ne znam kako da se pravilno hranim, nemam nikog iz okoline ko bi me mogao posavetovati pa sam ovde dosao po pomoc. Nisam zderator, pravio sam najcescu gresku a to je usled nedostatka vremena sam jeo jednom dnevno, bukvalno samo kasno rucao godinama, sada kako treniram osecam da su mi i 4 obroka malo, nemam ni najmanju predstavu kako bi mi dnevni meni trebao izgledati, imam samo jedan cilj a to je da zdravo smrsam. Moj trenutni meni izgleda ovako : 7 trcanje, u 8:00 dorucak narandza i jabuka izblendiram popijem i pojedem parce crnog hleba i jedno jaje. Rucam oko 250gr kuvanog belog mesa uz neki nemasni sir i povrce takodje kuvano, vecera posle teretane je tunjevina. Molim za pomoc u vidu linkova i teksta o ishrani i neki pokusaj dnevnog menija. Izvinite na ovako glupim pitanjima ali nisam znao gde da se obratim za pomoc. Hvala !