U Laurusu ima provirona ali morate poruciti. Odete tamo, ostavite broj telefona i oni vam jave kad stigne. Naravno rezervisite na svoje ime i to je to.
Sto se tice svega ovoga ostao sam malo duze od 6 meseci i icu tako najmanje do maja dakle cela godina verovatno ali koristim proviron u medicinske svrhe po upustvu lekara jer moram.
Redovno vadim krv i hormone. Tu je sve ok ali DHT je na gornjoj granici naravno jer proviron je bukvalno DHT. Slobodan testosteron takodje je visi nego ranije a estrogen je nizi.
Nus pojave su proredjivanje kose i akne po ledjima ali ne mnogo tek po koja. Sto se tice izgleda veca cvrstina svakako i manje masnih naslaga iako mi je ishrana ista, prvi put u zivotu mi je zadnjica zategnuta recimo...
Sto se tice proredjivanja kose tu sam hteo da pitam da li ima nesto sto bi moglo to da zaustavi posto moram jos mesecima biti na provironu? Saw palmeto ne znam da li smem uzimati jer on u organizmu smanjuje DHT koliko znam, da li ima nesto sto se moze spolja koristiti? Ili jel ima neka varijanta?