2 sata gledam teme i kontam da li da postavim slike, čisto da vidim neki feedback, i čujem nešto pametno.
Ukratko, 20 godina, 184, počeo sa 71kg, danas nakon 3 ipo mjeseca vaga pokazala 80, plan je sada nastaviti masu i dalje, trenutna ishrana:
-3 jajeta, 180g Ovsenih
-PWM Mjerica ipo Wheya, 5g BCAA, 30g Malto; 5g BCAA u toku treninga
-250g fileta uglavnom, 150g riže ili oko 300g krompira
-250g fileta, 150g riže ili oko 250g krompira
-Mladi nemasni 0.5mm sir 250g, 50g badema, 15ml maslinovog ulja, 3-4 kapsule omega 3, 1 kapsula multivitamna
Ponekad ubacim i grašak, zamijenim meso junetinom, teletinom.
Junk slabo jedem, recimo da sam se u zadnjih 3 mjeseca držao ove ishrane nekih 80+%
E pa evo slike kad sam krenuo sa jezivih ~71kg:
I par slika slikanih zadnjih par dana:
Uglavnom, ovo naravno nije ništa za šta bi se reklo vau ali kada se uporedi sa skeletonom sa prve slike, mislim da je napredak sasvim okej.. E sad, ja sam imao uvijek taj skinny fat look, i sad mi je ostalo stomaka od prije, ali mislim da sam nabacio vrlo malo masti oko stomaka za ovaj period, ruke i listovi uglavnom, mada i cijele noge su veoma slabi pa ne znam da li da ubacim više treninga baš njih? Sada treniram grudi/biceps; leđa/triceps; noge/leđa pa dan pauze.. To mi donekle odgovara i kilaže idu gore.
Pa eto, da li da nastavljam, da povećavam, da smanjujem, bilo kakav feedback je super.